Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Eram convins să vin". FCSB a încercat încă o revenire de senzaţie în vară, după Chiricheş: "A existat discuţia!" | EXCLUSIV

"Eram convins să vin". FCSB a încercat încă o revenire de senzaţie în vară, după Chiricheş: "A existat discuţia!" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În direct la Orange Sport, Alexandru Chipciu (34 de ani) a recunoscut că a purtat o discuţie pentru revenirea sa la FCSB în vara lui 2023, înainte de a semna cu Universitatea Cluj. Ar fi fost a doua revenire de senzaţie la echipă, după ce a lui Vlad Chiricheş (34 de ani).

Întoarcerea lui Vlad Chiricheş la FCSB după 10 ani, petrecută în vară, ar fi putut să nu fie singulară. Conducerea "roş-albaştrilor" l-a dorit pe Alexandru Chipciu, veteranul care a jucat foarte bine în ultimele etape din 2023 la U Cluj, iar totul era pe punctul de a se finaliza cu succes.

Alexandru Chipciu, la un pas de revenire la FCSB în vară. A recunoscut tot: "A existat discuţia"

Alexandru Chipciu a discutat cu Mihai Stoica, în vară, pentru revenirea sa la FCSB, însă totul a picat în ultima clipă. Fostul şeptar al "roş-albaştrilor" a fost la un pas să revină la FCSB, echipă pentru care a scris istorie, însă în cele din urmă a ales Universitatea Cluj.

Chipciu a explicat de ce a ales să refuze FCSB şi să semneze cu Universitatea Cluj, chiar dacă este legat sentimental de clubul "roş-albastru". Familia a fost cea care l-a întors pe Chipciu din drumul către FCSB, după ce era convins că va evolua din nou pentru echipa patronată de Gigi Becali.

"A existat discuţia între noi doi, da. N-am vrut niciodată să vorbesc despre asta, că am refuzat. Într-o seară eram convins să vin, doar că apoi am stat de vorbă cu soţia, am 4 fete, e foarte greu pentru mine să plec. Punând lucrurile astea. Dacă eram singur, îmi iau geanta şi plec. Mă motivează performanţa", a spus Alexandru Chipciu, la Orange Sport.

Alexandru Chipciu a jucat la FCSB între 2012 şi 2016, după care a plecat la Anderlecht, cu 169 de meciuiri, 34 de goluri şi 38 de assist-uri, trei titluri, o Cupă a României, o Supercupă a României şi Cupă a Ligii, dar şi cu performanţe europene momerabile.

  • 500.000 de euro este cota de piaţă a lui Alexandru Chipciu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsb alexandru chipciu transferalexandru chipciu transfer fcsbalexandru chipciu fcsbfcsb oferta transfer chipciu 

viewscnt
Articole similare