Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alex Chipciu, despre relaţia avută cu Gigi Becali la FCSB: „Eram timorat la început când mă critica!” | EXCLUSIV

Alex Chipciu, despre relaţia avută cu Gigi Becali la FCSB: „Eram timorat la început când mă critica!” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Alex Chipciu, fotbalistul lui U Cluj, a rememorat relaţia pe care o avea cu Gigi Becali în perioada petrecută la FCSB.

Alex Chipciu a vorbit despre relaţia avută cu Gigi Becali la FCSB: „Eram timorat la început când mă critica!” | EXCLUSIV

Fotbalistul a recunoscut că la început a fost destul de afectat de criticile primite de la patron, dar cu timpul situaţia s-a schimbat complet, el ajungând unul dintre preferaţii lui Gigi Becali.

„Nu mi-a fost teamă de domnul Becali. probabil m-a afectat puţin. Dacă mă critica, la început aveam tendinţa de a fi timorat. Apoi însă, când mi-am dat drumul la joc, m-a sunat şi mi-a zis că o să fiu cel mai bun. M-a sunat şi mi-a zis că asta vrea să vadă, războinici pe teren.

(n.r. Acum ai mai fi timorat de Gigi Becali?) Am 35 de ani acum, nu mai gândesc ca la 22 de ani. Am învăţat să nu mai iau lucrurile personal. Eu am avut o relaţie foarte bună. Mă suna când eram la naţională. Probabil s-a supărat pe mine când am ajuns la CFR Cluj”, a declarat Alex Chipciu pentru Orange Sport. 

  • Alex Chipciu a jucat la FCSB în perioada 2012-2016

Motivul rupturii dintre Alex Chipciu şi MM Stoica, explicat chiar de fotbalistul lui U Cluj: „Când s-a întâmplat asta, nu am mai vorbit!” | EXCLUSIV

Alex Chipciu, fotbalistul celor de la Universitatea Cluj, a explicat de unde a pornit ruptura dintre el şi MM Stoica, oficialul FCSB.

Fotbalistul a povestit că totul a plecat de la una dintre alegerile făcute în carieră: momentul când a preferat să vină la CFR Cluj, în detrimentul FCSB. MM Stoica a fost dezamăgit de faptul că fostul jucător al vicecampioanei a ales-o chiar pe marea rivală, dar relaţia s-a îmbunătăţit cu timpul.

„(n.r. De unde a pornit cearta dintre tine şi MM?) Când am venit la CFR Cluj, aia a fost. 

Nu ne-am certat, doar n-am mai vorbit. Când ne-am întâlnit acolo, am vorbit. N-am mai vorbit aşa cum făceam înainte, des. Cred că am vorbit cel mai mult când am fost la Anderlecht. 

Nu-mi pare rău că am ales CFR atunci. Mă simt foarte bine acum. Dacă analizez acum aşa cu mintea limpede, aveam oferte mai bune decât la CFR Cluj. De exemplu din Turcia. Am renunţat şi la banii de la Anderlecht”, a declarat Alex Chipciu pentru Orange Sport.

 

Afla mai multe despre: alex chipciugigi becalifcsb 

viewscnt
Articole similare