Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Carlo Ancelotti a recunoscut! Oferta primită înaintea să semneze prelungirea contractului cu Real Madrid: "M-am simţit mândru!"

Carlo Ancelotti a recunoscut! Oferta primită înaintea să semneze prelungirea contractului cu Real Madrid: "M-am simţit mândru!"

Real Madrid

Comentarii

Carlo Ancelotti (64 de ani) a pus vineri capăt suspansului în jurul viitorului său. După ce timp de mai multe luni numele său a fost vehiculat pentru a deveni selecţionerul Braziliei în vara anului viitor, tehnicianul şi-a prelungit în cele din urmă contractul cu Real Madrid până în 2026.

Potrivit italianului, situaţia a fost foarte clară încă de la început, în ciuda anunţului făcut vara trecută de Confederaţia braziliană de fotbal (CBF), care a anunţat că va ajunge în iulie 2024.

"Realitatea este că am avut contact cu naţionala braziliană, cu preşedintele ei, Ednaldo Rodrigues, căruia îi mulţumesc pentru dragostea şi interesul de a antrena Brazilia", a spus el.

"M-am simţit foarte mândru, dar totul a depins de decizia celor de la Real Madrid. În ultimele luni, Ednaldo a încetat să mai fie preşedinte (înlăturat prin ordin judecătoresc în decembrie, n.r.) şi în cele din urmă a fost aşa cum mi-am dorit întotdeauna: să rămân la Real Madrid. Nu ştiu dacă Brazilia mă dorea în 2026 sau dacă va fi mulţumită de decizia mea".

Fostul antrenor de la AC Milan, Juventus, PSG şi Bayern s-a declarat încântat de continuitatea sa pe banca Realului, unde a revenit în 2021, după o primă perioadă între 2013 şi 2015. "Sunt foarte fericit cu prelungirea, a fost o negociere destul de simplă, deoarece am convenit un acord între mine şi preşedinte. Sunt foarte fericit să mai am încă doi ani ca antrenor al lui Real Madrid".

Afla mai multe despre: carlo ancelottireal madridofertabrazilia 

viewscnt
Articole similare