Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Florin Gardoş i-a pus ştampila lui Drăguşin înaintea transferului lui la Tottenham: "Sigur!"

VIDEO | Florin Gardoş i-a pus ştampila lui Drăguşin înaintea transferului lui la Tottenham: "Sigur!"

Fotbal intern

Comentarii

Unul dintre puţinii fotbalişti români care au evoluat la un nivel cu adevărat mare în ultimii 15 ani, Florin Gardoş (35 de ani) a vorbit despre transferul iminent al lui Radu Drăguşin (21 de ani) la Tottenham, în Premier League. Ca de la fundaş central la fundaş central, Gardoş a dat verdictul.

Florin Gardoş, fostul fundaş central de la FCSB sau Southampton, este sigur că Radu Drăguşin poate face faţă în Premier League. Retras din activitate, Gardoş a fost cumpărat de "Sfinţi" cu aproximativ 7 milioane de euro de la FCSB în vara lui 2014.

Transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham, văzut cu ochi buni de Florin Gardoş: "Sigur poate rezista"

Prezent la un meci caritabil, Florin Gardoş a vorbit despre iminenta mutare a lui Radu Drăguşin în Premier League, după evoluţii foarte bune la Genoa. Spurs va plăti, cel mai probabil, 30 de milioane de euro pentru fundaşul central român, iar Gardoş a spus că face bine fotbalului românesc un astfel de transfer.

"Sigur că poate să reziste, nu e acelaşi lucru să joci la Tottenham sau la Nottingham. Sunt echipe cu pretenţii foarte mari şi e o concurenţă mult mai mare. Va fi o provocare pentru el şi eu m-aş bucura foarte mult să ajungă pentru că avem mare nevoie de fotbalişti, de idoli", a spus Florin Gardoş.

Florin Gardoş a jucat la Southampton între 2014 şi 2018, dar a fost chinuit de accidentări şi nu a strâns foarte multe meciuri: 18 meciuri (1158 de minute), fără gol marcat sau pasă decisivă.

Afla mai multe despre: florin gardosradu dragusintransferpremier leaguetottenham 

viewscnt
Articole similare