Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Şoc total la U Craiova. Starul echipei, dat afară de Rotaru chiar înaintea cantonamentului

BREAKING | Şoc total la U Craiova. Starul echipei, dat afară de Rotaru chiar înaintea cantonamentuluigalerie foto
Comentarii

Universitatea Craiova este la doar zece puncte în spatele liderului FCSB şi speră în continuare la titlul mult aşteaptat în campionat.

Cu nouă etape rămase de disputat până la intrarea în play-off şi, totodată, înjumătăţirea punctelor, Universitatea Craiova ocupă locul al treilea în Superligă, la zece puncte în spatele liderului FCSB.

Astfel, fanii şi conducătorii echipei visează acum la câştigarea campionatului. Pentru a reuşi această lovitură, Mihai Rotaru este dispus să schimbe serios lotul în pauza de iarnă. Până să bifeze şi primele transferuri, oltenii au luat o decizie importantă. Conform fanatik.ro, oficialii Universităţii Craiova l-au anunţat pe Jasmin Kurtic că trebuie să-şi caute echipă.

Nemulţumiţi de prestaţiile sub aşteptări ale fotbalistului cu sute de meciuri în Serie A, oltenii au luat decizia de a-l da afară pe mijlocaşul sloven. Kurtic a fost informat că nu va face deplasarea cu echipa în cantonamentul din Antalya şi că trebuie să-şi găsească rapid o altă echipă.

  • 650 de mii de euro valorează mijlocaşul sloven în vârstă de 34 de ani, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com
  • 1 gol a marcat Kurtic în cele 15 meciuri jucate pentru Universitatea Craiova în actualul sezon din Superligă

Cu 289 de meciuri bifate în Serie A, mijlocaşul central în vârstă de 34 de ani a venit la Craiova liber de contract, după despărţirea de Parma, din vara anului trecut.

Jasmin Kurtic are 88 de meciuri în naţionala Sloveniei, iar de-a lungul carierei a bifat zeci de partide în Conference League şi în Europa League. Fotbalistul de 34 de ani are un CV impresionant, după ce a jucat pentru cluburi precum Fiorentina, Atalanta, Palermo, Sassuolo, Torino sau PAOK.

Afla mai multe despre: rotarucraiovasuperliga 

viewscnt
Articole similare