Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alaves, egalată dramatic de Sociedad. Echipa lui Ianis Hagi a avut superioritate numerică din minutul 36. Românul, rezervă neutilizată

Alaves, egalată dramatic de Sociedad. Echipa lui Ianis Hagi a avut superioritate numerică din minutul 36. Românul, rezervă neutilizată

La Liga

Comentarii

Alaves nu a reuşit să câştige nici cu Real Sociedad, meci în care a avut din nou superioritate numerică. Românul Ianis Hagi nu a evoluat pentru formaţia sa.

Ianis Hagi, doar rezervă în remiza dramatică a celor de la Alaves

Alaves a încheiat la egalitate marţi seara, în deplasare, scor 1-1, cu gruparea bască Real Sociedad, în etapa a 19-a din La Liga.

La San Sebastian, gazdele au rămas în zece încă din prima repriză. Alex Remiro a fost eliminat în minutul 36, cu un cartonaş roşu direct, iar Alaves a reuşit să deschidă scorul din penalty, în minutul 76, prin Luis Rioja.

Real Sociedad a egalat în al şaselea minut de prelungire, când a marcat Martin Zubimendi. Astfel. meciul s-a încheiat la egalitate, 1-1.

Iar pentru Alaves s-a repetat aproape identic scenariul din partida cu Real Madrid, când şi atunci a primit un gol în prelungiri, deşi juca în superioritate numerică.

Sociedad este pe locul 6, cu 32 de puncte. Alaves se află pe locul 15, cu 17 puncte.

Internaţionalul român Ianis Hagi nu a fost utilizat la Alaves, rămânând pe banca de rezerve pe toată durata meciului.

De la sosirea sa în Spania, mijlocaşul în vârstă de 25 de ani a disputat 16 partide pentru Deportivo Alaves, reuşind să marcheze două goluri şi să ofere o pasă decisivă.

Afla mai multe despre: ianis hagialavesla ligastranieri 

viewscnt
Articole similare