Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | El e Dan Petrescu de Spania. Antrenorul lui Alaves a înnebunit după golul dat pe final de Real Madrid. Ianis Hagi era pe teren

VIDEO | El e Dan Petrescu de Spania. Antrenorul lui Alaves a înnebunit după golul dat pe final de Real Madrid. Ianis Hagi era pe teren

La Liga

Comentarii

Antrenorul lui Alaves, Luis Garcia Plaza (51 ani), a devenit viral după ce a reacţionat extrem de nervos la golul primit de echipa sa în finalul partidei cu Real Madrid.

Deportivo Alaves a fost învinsă, pe teren propriu, de Real Madrid, scor 0-1, într-un meci din etapa a 18-a din La Liga.

Madrilenii au rămas în zece din minutul 54, când a fost eliminat Nacho, pentru un fault asupra lui Samu Omorodion.

Totuşi, chiar şi în inferioritate numerică, tot Realul a fost cea care a câştigat. Lucas Vazquez a marcat în minutul 90+2, cu o lovitură de cap la cornerul executat de Toni Kroos.

Iar antrenorul lui Alaves, Luis Garcia Plaza, şi-a ieşti din minţi de-a dreptul, la marginea terenului. Acesta a avut o reacţie extrem de nervoasă, ce a devenit virală în mediul online.

Antrenorul de 51 de ani a început să lovească tot ce i-a apărut în cale, trântind lada frigorifică de nervi, însă nu s-a oprit acolo. A mers către unul dintre jucătorii săi, pe care i-a zdruncinat serios, iar apoi a început să îşi smulgă geaca de pe el, izbind-o şi pe ea la pământ. 

Ieşirea furioasă a tehnicianului a continuat, acesta trântindu-şi şi căciula din cap. Ulterior, Luis Garcia Plaza s-a aşezat pe banca tehnică şi a început să se agite furios pe ea, ţipând.

Ianis Hagi a fost rezervă şi a jucat din minutul 59. Nu s-a remarcat cu mai nimic, având o evoluţie ştearsă. Mai mult, a reuşit ”performanţa” de a trimite o centrare prin spatele porţii adverse. Noroc că la această fază, antrenorul lui Alaves a fost mai rezervat în reacţii.

Afla mai multe despre: alavesianis hagiluis garcia plazareal madridla ligastranieri 

viewscnt
Articole similare