Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ | Dorit de Spezia, CFR Cluj şi Bari, George Puşcaş a ales!

ALERTĂ | Dorit de Spezia, CFR Cluj şi Bari, George Puşcaş a ales!

Serie A

Comentarii

George Puşcaş (27 de ani), atacantul italienilor de la Genoa, este aproape de plecarea de la "Grifoni" în căutarea minutelor pe care le doreşte. Vârful de atac îşi doreşte evoluţii constante pentru a fi sigur că prinde lotul României la EURO 2024.

Presa din Italia anunţă că unul dintre cluburile aflate în cursa pentru semnătura lui George Puşcaş este în avantaj în acest moment şi pare să fie viitoarea destinaţie a atacantului. Concret, CFR Cluj este în pole-position să obţină semnătura lui Puşcaş, dorit fiind de Nelu Varga.

CFR Cluj, în pole-position pentru semnătura lui George Puşcaş

CFR Cluj le-a luat faţa italienilor de la Spezia şi Bari, astfel că există şanse mari de reuşită ale mutării lui George Puşcaş în Gruia, scrie site-ul sportpaper.it. Salariul mare pe care îl are Puşcaş i-a speriat pe cei de la Spezia, care erau favoriţi pentru semnătură.

"Din câte înţelegem, Puşcas ar trebui să se întoarcă în România. Atacantul celor de la Genoa negociază cu CFR Cluj, iar clubul românesc le-ar fi devansat pe Spezia şi Bari, cluburi italiene din Serie B care l-au căutat în ultimele săptămâni.

Spezia părea să fie în frunte, dar salariul mare pare să fi împiedicat negocierea, iar Clujul este în prezent pe primul loc", au notat italienii.

Rămâne de văzut dacă CFR Cluj îl va lua sub formă de împrumut pe George Puşcaş pentru şase luni, ori atacantul va fi transferat definitiv. Varianta împrumutului este cea care prinde contur, având în vedere că "Puşki" mai are contract cu Genoa până în 2026 şi încasează un salariu mare.

George Puşcaş a strâns 283 de minute în 10 meciuri din toate competiţiile sezonului la Genoa, timp în care a pasat decisiv o dată.

  • 2 - două milioane de euro este cota de piaţă a lui George Puşcaş în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: george puscastransfercfr clujgenoaserie asuperliga 

viewscnt
Articole similare