Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Hagi, OUT de la Alaves! Unde va evolua internaţionalul român din sezonul viitor

Ianis Hagi, OUT de la Alaves! Unde va evolua internaţionalul român din sezonul viitor

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi nu s-a adaptat în Spania şi nu va mai continua la Alaves.

Ianis Hagi, OUT de la Alaves! Echipa pentru care va juca din sezonul viitor

Deşi a ales varianta Alaves pentru a prinde minute şi a impresiona în La Liga, Ianis Hagi nu a avut parte de evoluţiile aşteptate. Astfel, sunt şanse foarte mici ca spaniolii să continue cu Hagi şi din vară. Din acest motiv, fiul „Regelui” se va întoarce la Rangers, unde speră să prindă mai multe meciuri sub comanda noului antrenor Phillipe Clement.

„Phillipe Clement îi urmăreşte evoluţiile şi vrea să-l evalueze pe românul care are contract până în 2026. În plus, clubul spaniol negociază cu un jucător cu acelaşi profil ca Ianis

Playmakerul a plecat în Ţara Bascilor în august, după ce şi-a exprimat public frustrările din cauza lipsei minutelor sub comanda lui Michael Beale. Hagi jr. s-a bătut să revină la cea mai bună formă după accidentarea gravă suferită la genunchi, care l-a ţinut pe margine mai bine de un an. Ianis a ales să plece în La Liga, în dorinţa de a aduna minute mai multe, dar viitorul lui rămâne incert. 

Au circulat zvonuri că Alaves ar putea să-l transfere definitiv la vară, deşi contractul lui cu Rangers expiră în 2026. S-a scris că Clement ţine să se uite mai atent la mijlocaşul de care fostul antrenor s-a debarasat destul de uşor.

S-ar pregăti o ofertă de 700.000 de euro pentru Carlos Vicente (clauza de reziliere) de la Racing Ferrol, din liga secundă. Spaniolul este văzut ca un jucător de acelaşi profil ca Ianis, jucând în spatele atacantului sau aripă dreapta, adică poziţiile în care a fost folosit şi de Luis Gar”, a scris The Scottish Sun.

Afla mai multe despre: ianis hagialavesrangers 

viewscnt
Articole similare