Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

GigI Becali şi Dan Şucu se întrec în oferte pentru un jucător din Superligă! FCSB, în pole-position pentru mijlocaşul de clasă

GigI Becali şi Dan Şucu se întrec în oferte pentru un jucător din Superligă! FCSB, în pole-position pentru mijlocaşul de clasă

Superliga

Comentarii

Baba Alhassan ar putea pleca în această iarnă de la Hermannstadt. Mijlocaşul sibienilor a fost ofertat de FCSB şi Rapid, iar zilele sale la formaţia lui Marius Măldărăşanu sunt ”numărate”.

Gigi Becali i-a luat faţa lui Dan Şucu în cursa pentru Alhassan!

Iniţial, Gigi Becali a aruncat 200.000 de euro pe masă pentru transferul mijlocaşului ghanez, însă propunerea sa a fost refuzată de şefii clubului sibian. Din informaţiile GSP.ro, Rapid a făcut o ofertă de 500.000 de euro pentru Baba Alhassan, însă patronul FCSB nu a renunţat la ideea de a-l transfera pe mijlocaş şi a plusat cu 100.000 de euro faţă de ce a oferit Dan Şucu. 

Aceeaşi sursă relatează că Alhassan va semna cu FCSB, iar Hermannstadt va încasa 700.000 de euro. În acest sezon, ghanezul, în vârstî de 23 de ani, a marcat două goluri în 17 meciuri în Superligă în acest sezon. 

  • Este cotat de Transfermarkt la 750.000 de euro.

Valeriu Iftime nu s-a ferit de cuvinte. ”Gigi Becali nu poate face fotbal de performanţă”

Deşi relaţie dintre Valeriu Iftime şi Gigi Becali este una bună, având în vedere transferurile care s-au făcut în ultimii ani pe axa Botoşani-FCSB, finanţatorul moldovenilor consideră că şeful roş-albaştrilor greşeşte în momentul în care îi ridică în slăvi pe jucători.Mai mult decât atât, Iftime este de părere că FCSB nu va face niciodată performanţă la nivel european cu Gigi Becali patron.

“La FCSB… este un turn Babel acolo. Îmi pare rău s-o spun, dar totul depinde de domnul Becali. E inconstant, el nu poate să facă fotbal de performanţă, asta e opinia mea. Niciodată!

Face un meci bun, are două declaraţii cu care îi ridică în aer pe copiii ăia. Unde joacă mari fotbalişti la FCSB? Doar îi pompează presa. Îi sufocă. Nu eşti pregătit de competiţii mari, de aia nu se califică în Europa.”, a spus Valeriu Iftime, pentru Sptfm.ro

Afla mai multe despre: gigi becalidan şucubaba alhassanfcsbrapid 

viewscnt
Articole similare