Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Şucu îl pune la punct pe Gigi Becali şi pe cei de la FCSB. ”Spun una şi fac alta!”

Dan Şucu îl pune la punct pe Gigi Becali şi pe cei de la FCSB. ”Spun una şi fac alta!”

FCSB

Comentarii

Dan Şucu a avut de transmis un mesaj de la distanţă pentru Gigi Becali.

Şucu a răbufnit la adresa celor de la FCSB

După ce i-a adus pe Ermal Krasniqi, Florent Hassani şi Borisav Burmaz, Rapid l-ar putea transfera şi pe Damjan Djokovic (33 de ani). Lucrurile, însă au intrat în impas, motiv pentru care a început războiul declaraţiilor între cele două echipe din Superligă!

Dan Şucu a început anul cu o listă de reproşuri la adresa lui Gigi Becali şi FCSB.

”Djokovic este fotbalistul celor de la FCSB în acest moment. Vă pot spune doar că noi, la Rapid, nu ne facem planul de achiziţii în funcţie de declaraţiile lui Gigi Becali sau ale locotenenţilor săi.

De multe ori ele nu sunt conforme cu realitatea. Spun una şi fac alta, din acest motiv nu punem baza foarte mult pe ele.

Dacă Djokovic va fi un jucător liber de contract, atunci Rapid va lua o decizie internă legată de interesul pentru el”, a spus Şucu, susţine prosport.ro.

FCSB a încheiat perfect anul 2023, cu două victorii obţinute în meciurile cu Hermannstadt şi cu Poli Iaşi. Astfel, după primele 21 de etape disputate, vicecampioana României este lider autoritar în Superligă, cu un avans de opt puncte faţă de ocupanta locului doi, CFR Cluj.

Marius Şumudică nu ar fi tentat însă să-l aducă în Turcia pe croat, astfel că varianta Gaziantep pică pentru fostul campion al României cu CFR Cluj.

  • 300.000 de euro este cota de piaţă a lui Damjan Djokovic, potrivit site-ului de specialitate Tranfermarkt.com

Afla mai multe despre: dan şucugigi becalifcsbrapid 

viewscnt
Articole similare