Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţul decisiv despre revenirea lui Denis Alibec în Superliga! "A ajuns la o vârstă şi aspectul financiar contează" | EXCLUSIV

Anunţul decisiv despre revenirea lui Denis Alibec în Superliga! "A ajuns la o vârstă şi aspectul financiar contează" | EXCLUSIV

Farul Constanța

Comentarii

Acţionarul Farului Constanţa, Ciprian Marica, a lămurit una dintre cele mai aşteptate reveniri din Superliga, în această iarnă. Denis Alibec (32 de ani) şi-ar fi dorit să întoarcă în România şi să fie pregătit pentru EURO 2024, iar ultimul anunţ a clarificat situaţia.

Ultimele detalii! Unde va juca Denis Alibec până în vară

Campioana României, Farul Constanţa, a reluat de joi pregătirile înaintea partidelor din a doua parte a Superligii. Gică Hagi a avut 33 de fotbalişti sub comanda sa, însă rând pe rând vedetele "Regelui" au părăsit echipa în acest sezon. Enes Sali a fost transferat în SUA, iar în acea perioadă au apărut primele informaţii despre posibila revenire a lui Denis Alibec

Cu patru goluri şi două pase decisive în 12 meciuri jucate la Muaither SC, în Qatar, Denis Alibec a simţit că ar putea un avantaj de a prinde lotul pentru EURO 2024 din postura de jucător al Farului Constanţa. Atacantul nu a exclus posibilitatea de a reveni la echipa campioană. 

Deşi conducerea Farului Constanţa ar fi încântată de transferul lui Denis Alibec, revenirea pare imposibilă în acest moment. 

Acţionar la Farul, Ciprian Marica a recunoscut că şansele sunt mici, întrucât "marinarii" nu s-ar putea apropia de suma de bani pe care Alibec o încasează în Qatar. 

"Din câte înţeleg, şansele sunt sub 10%, deci e greu de crezut. Gică Hagi are o relaţie excelentă cu Denis Alibec, au lucrat foarte bine şi Alibec are uşa deschisă, se întoarce când vrea el. Alibec are şi o vârstă, aspectul financiar e important şi nu-şi permite Alibec să renunţe la salariul bun de acolo ca să vină la Farul. 

Nu ne permitem să-i putem oferi condiţiile de acolo, de aceea a plecat şi nu văd cum ar putea reveni azi în ţară. A ajuns la o vârstă şi aspectul financiar contează", a declarat Ciprian Marica, pentru Orange Sport. 

  • 60 de meciuri, 22 de goluri şi 15 pase decisive sunt cifrele lui Denis Alibec, la Farul.  

Denis Alibec mai are contract cu Muaither SC până în iunie 2024. 

Afla mai multe despre: denis alibecdenis alibec farul constantadenis alibec transfer 

viewscnt
Articole similare