Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Golgheterul pe care Farul l-ar vrea transferat, după plecarea lui Sali! Mutare de senzaţie: "Avem foarte mare nevoie de el" | EXCLUSIV

Golgheterul pe care Farul l-ar vrea transferat, după plecarea lui Sali! Mutare de senzaţie: "Avem foarte mare nevoie de el" | EXCLUSIV

Farul Constanța

Comentarii

Directorul general al Farului Constanţa, Cristian Bivolaru, a comentat noutăţile din jurul echipei campioane. După plecarea lui Enes Sali, "marinarii" speră că vor găsi modalitatea prin care să-şi aduce acasă golgheterul, însă calcule sunt complicate.

Farul poate realiza primul transfer tare al iernii! "A spus şi el că încearcă să găsească altă soluţie"

Aşa cum a obişnuit, Gică Hagi a reuşit un nou transfer în străinătate, prin strategia pe care a gândit-o pentru fotbaliştii pe care-i creşte la malul mării. Farul l-a vândut pe Enes Sali (17 ani) în MLS, la FC Dallas, într-un moment în care sezonul "marinarilor" este sub aşteptări. 

Echipa campioană este doar pe locul al optulea, în Superliga, cu 25 de puncte, la un singur punct de zona play-off-ului, iar la Constanţa s-ar putea reface parţial cuplul de atac care a adus titlul. 

În condiţiile în care şi Adrian Mazilu se va îndrepta spre Brighton, după ce transferul a fost parafat, Farul monitorizează situaţia lui Denis Alibec. 

Plecat în august în Qatar, la Muaither SC, atacantul de 32 de ani şi-ar dori să schimbe echipa din mai multe motive, iar singurul club pentru care ar mai putea evolua este Farul. 

Denis Alibec vrea să fie sigur pentru locul său în lotul României de la EURO 2024, iar în lunile următoare va trage tare pentru a-l convinge pe Edi Iordănescu de faptul că merită să facă deplasarea în Germania. Tricolorul simte că la Farul ar fi locul potrivit, iar el ar putea face şi anumite sacrificii, pentru transferul la Farul. 

Cristian Bivolaru: "Ar fi foarte interesant să se întoarcă la Farul"

Pentru a reveni, Denis Alibec va fi nevoit să renunţe la banii pe care-i ia la Muaither SC. Pentru cele opt luni pe care le-ar fi petrecut în Qatar, atacantul ar fi încasat în jur de 800.000 de euro. 

"Am văzut şi eu ce a declarat. Ar fi foarte interesant să se întoarcă la Farul. Eu cred că depinde numai de el.

Nu cred că problema este una financiară. A spus şi el că încearcă să găsească altă soluţie, dacă nu se va întoarce în ţară, unde a declarat că va juca numai la noi.

Avem foarte mare nevoie de el în acest moment. Vedem ce se va întâmpla în continuare", a declarat Cristian Bivolaru, pentru Orangesport.ro. 

  • 10 meciuri, 2 goluri şi 2 pase decisive sunt cifrele lui Denis Alibec la Muaither.
  • 60 de meciuri, 22 de goluri şi 15 pase decisive a reuşit la Farul

Afla mai multe despre: gica hagicristian bivolarudenis alibecenes salitransfer farul 

viewscnt
Articole similare