Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Brisbane după o victorie în două seturi cu Jason Kubler

Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Brisbane după o victorie în două seturi cu Jason Kubler

Tenis

Comentarii

Tenismanul spaniol Rafael Nadal l-a învins pe australianul Jason Kubler, scor 6-1, 6-2, şi s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Brisbane.

Pentru Nadal, care se află abia la al doilea meci după aproape un an de absenţă, este primul sfert de finală la un turneu, după Wimbledon, în 2022. Meciul cu Kubler a durat 83 de minute.

În sferturi, el va juca în compania unui alt australian, Jordan Thompson, locul 43 mondial.

Rafael Nadal, despre geniul lui Roger Federer

"Federer a fost perfecţiunea din punct de vedere estetic, al eleganţei şi al tehnicii. Eu am o tehnică foarte bună, foarte multă tehnică, dar tehnica nu este acelaşi lucru cu estetica. Sunt două lucruri diferite. El avea o tehnică incredibilă, făcea lucruri foarte frumoase cu atâta eleganţă, era impresionant.

Când am ajuns eu, el era numărul unu în lume şi avea un adversar cu părul lung şi un fizic exuberant. Eleganţă versus războinic. A fost o combinaţie de personalităţi şi stiluri. Iar asta, combinat cu faptul că am jucat atât de multe meciuri pe cele mai mari terenuri, a făcut din rivalitatea noastră ceva care a rămas mai mult decât orice alt duel", a spus Nadal, pentru El Pais.

"De când mă ştiu, a fost jucătorul care m-a impresionat cel mai mult, care m-a amuzat cel mai mult, care m-a emoţionat cel mai mult. Am fost mai entuziasmat să-l văd pe Federer jucând decât pe Djokovici şi, până la urmă, tenisul este despre emoţie, iar emoţia este cea care te atrage la el", a mai spus Nadal.

 

Afla mai multe despre: rafael nadalbrisbanetenis 

viewscnt
Articole similare