Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica, scurt şi la obiect! "Eu am informaţia asta despre Dinamo" | EXCLUSIV

MM Stoica, scurt şi la obiect! "Eu am informaţia asta despre Dinamo" | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

MM Stoica a dezvăluit în cadrul emisunii Sport Report o informaţie legată de transferurile pe care rivalii de la Dinamo le pot face în această iarnă.

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB a vorbit despre potenţialul dinamoviştilor pe piaţa transferurilor şi de faptul că rivalii FCSB-ului dispun de un buget care le-ar permite să aducă jucători în această iarnă, în încercarea de a se salva de la retrogradare.

Prima achiziţie importantă la Dinamo, în această iarnă

Dinamo a anunţat, miercuri, primul transfer din această iarnă. Este vorba de Darko Velkovski, un fundaş central cu 48 de selecţii pentru naţionala Macedoniei de Nord şi cu meciuri la EURO 2020, cotat la 1.800.000 de euro, conform transfermarkt.com

Velkovski a jucat ultima oară la Al-Ettifaq, formaţie antrenată în prezent de englezul Steven Gerrard. Acesta a părăsit gruparea din Arabia Saudită la finalul lunii august iar timp de trei luni de zile a rămas fără echipă.

Darko Velkovski a mai bifat pe parcursul carierei sale cluburi precum: Rijeka, din Croaţia, Vardar şi Rabotnica, din ţara sa natală, Macedonia de Nord.

Fundaşul central de 1.88 metri este prima achiziţie importantă a dinamoviştilor în această perioadă de mercato.

"Eu am informaţia asta, că Dinamo chiar poate aduce jucători, că are bonitate. E importantă treaba. Cine are bani se salvează. Cine nu are bani nu se salvează", a declarat MM Stoica, la emisiunea Sport Report.

Pe lângă transferul internaţionalului nord-macedonean, Dinamo s-a interesat şi de jucători din competiţia internă, precum Dorin Rotariu, Damjan Djokovic şi Cătălin Cîrjan.

Afla mai multe despre: mm stoicadinamotransferurisuperliga 

viewscnt
Articole similare