Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Damjan Djokovic şi Dorin Rotariu, răspuns pentru ofertele de la Dinamo. Zeljko Kopic a făcut anunţul

ULTIMA ORĂ | Damjan Djokovic şi Dorin Rotariu, răspuns pentru ofertele de la Dinamo. Zeljko Kopic a făcut anunţul
Comentarii

Damjan Djokovic (33 de ani) şi Dorin Rotariu (28 de ani) au răspuns ofertelor de la Dinamo. Zeljko Kopic, antrenorul echipei din Ştefan cel Mare, a dezvăluit că fotbaliştii au spus "nu", după ce "câinii" i-au ofertat pentru a ajuta clubul în momentul greu în care se află.

Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo, a vorbit într-o conferinţă de presă organizată înaintea plecării echipei în cantonament, despre ţintele de pe piaţa transferurilor. Djokovic şi Rotariu, legitimaţi la FCSB, au refuzat şansa să se transfere la rivala din Ştefan cel Mare.

Damjan Djokovic şi Dorin Rotariu, "nu" pentru Dinamo. Kopic: "Nu sunt interesaţi să facă parte din lot"

Dinamo se pregăteşte să plece în cantonamentul de pregătire din iarnă. Având în vedere situaţia din clasament, "câinii" au nevoie de întăriri serioase pentru a scăpa de retrogradare, însă momentan n-au reuşit transferuri. Mai mult, au primit refuzuri din partea lui Damjan Djokovic şi Dorin Rotariu.

Zeljko Kopic, antrenorul echipei, a dezvăluit că, în ciuda ofertelor, Djokovic şi Rotariu n-au fost interesaţi să vină în Ştefan cel Mare.            

"Nu este uşor, nu pot aduce tot ce vreau, fotbalişti de top, dar lucrăm să efectuăm transferuri bune, care să îi mulţumească pe suporteri. Pe Rotariu şi Djokovic îi respect, au multe calităţi, dar nu sunt interesaţi să facă parte din lotul lui Dinamo, acum. Nu vor să vină, trebuie să le accept decizia, sunt la FCSB, poate au opţiuni mai bune, joacă la alt nivel, trebuie întrebaţi ei.

Avem ţintele noastre, ştiu că se vehiculează multe nume, e normal, noi sperăm să rezolvăm cât mai repede", a spus Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo", a spus Zeljko Kopic, într-o conferinţă de presă.

Dinamo va efectua un stagiu de pregătire în Antalya în perioada 3-13 ianuarie, în care va avea două meciuri amicale.

Afla mai multe despre: damjan djokovicdorin rotariuofertadinamozeljko kopic 

viewscnt
Articole similare