Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Mirel Rădoi nu mai este antrenorul lui Al Bataeh. ”Mulţumim!”. Românul va avea o nouă echipă şi un salariu fabulos

OFICIAL | Mirel Rădoi nu mai este antrenorul lui Al Bataeh. ”Mulţumim!”. Românul va avea o nouă echipă şi un salariu fabulos

Stranieri

Comentarii

S-a produs despărţirea între Al Bataeh şi Mirel Rădoi (42 de ani), iar antrenorul român poate avea o nouă echipă în următoarele ore.

Anunţul oficial al lui Al Bataeh

Al Bataeh a anunţat, în mod oficial, despărţirea de antrenorul român Mirel Rădoi. ”Mulţumim, Rădoi”, a scris clubul pe reţelele sociale.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de AlBataeh FC (@albataehfc)

Tehnicianul român o lasă pe Al-Bataeh pe locul 7, cu 16 puncte, după 12 etape scurse din campionatul Emiratelor Arabe Unite.

Cu ce echipă va semna Mirel Rădoi

Dar Mirel Rădoi nu va sta mult fără echipă. Este ademenit cu un salariu astronomic de Al Jazira, una dintre cele mai puternice formaţii din Emirate.

Însă echipa nu traversează cel mai bun moment. Ocupă doar locul 5 în campionat, cu 20 de puncte.

Iar acum caută un nou antrenor, care să-l înlocuiască pe Frank de Boer, dat afară pe 11 decembrie. De atunci, interimatul este asigurat de Bob de Klerk.

Al Jazira este patronată de şeicul Mansour bin Zayed, cel care se ocupă şi de destinele celor de la Manchester City, aşa că banii nu sunt o problemă. Rădoi va avea un salariu anual de 2,5 milioane de euro.

Recent, la această formaţie a jucat şi internaţionalul român Florin Tănase, actualmente la Al-Okhdood.

Afla mai multe despre: mirel radoiemiratele arabe uniteal jazira 

viewscnt
Articole similare