Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atacantul a fost dat afară de la FCSB, dar acum e golgheter şi luptă pentru trofee! Face spectacol total după plecarea din România

Atacantul a fost dat afară de la FCSB, dar acum e golgheter şi luptă pentru trofee! Face spectacol total după plecarea din România

FCSB

Comentarii

A fost la FCSB, dar nu a rupt gura târgului, aşa că nu a avut o viaţă lungă la echipa lui Gigi Becali.

Dat afară de FCSB, face spectacol în Asia. Ivan chiar este ”Mamut” la Terengganu

FCSB este în căutare de atacant, Gigi Becali nefiind mulţumit de actualul om de gol al roş-albaştrilor, italianul Andrea Compagno.

Iar unul dintre atacanţii care au trecut recent pe la vicecampioana României impresionează acum în străinătate.

Ivan Mamut a jucat un sezon la FCSB (2021-2022), dar nu s-a remarcat cu nimic. A bifat doar 14 meciuri, în care a marcat un singur gol.

Astfel că Gigi Becali şi-a pierdut răbdarea şi l-a dat afară pe croat de la FCSB. Dar în ianuarie 2023, acesta şi-a găsit o nouă echipă, Terengganu FC, tocmai în îndepărtata Malaysia.

Iar experienţa de la formaţia din Asia de Sud-Est îi prinde excelent lui Ivan Mamut, care arată o poftă de joc incredibilă şi un randament care l-ar face invidios oricând pe Gigi Becali.

La Terengganu, vârful croat şi-a redescoperit pofta de gol şi a ajuns un veritabil golgheter. Acesta a jucat 28 de meciuri şi a marcat 16 goluri şi a dat un assist.

Mai mult, Mamut este la un pas să câştige şi un trofeu alături de Terengganu, Cupa Malaeziei. În finală, joacă împotriva Johor Darul Ta'zim.

”Acum doi ani, am câştigat cu Craiova. Este primul meu an în Malaezia şi sunt în finală. Deci e un sentiment bun. Le-am împărtăşit colegilor mei experienţa de câştigare a Cupei, cu speranţa de a-i inspira pe toţi.

Unii dintre ei au mai experimentat şi o finală înainte, aşa că ştim ce ne rezervă. Finala este un joc unic, acum sau niciodată. Aşa că trebuie să dăm mai mult de 100%, mai ales împotriva unei părţi ca JDT.

Durata noastră către finală a fost specială pentru că am învins două părţi bune precum Selangor şi Kuala Lumpur. Şi vrem să continuăm acest impuls”, a declarat Mamut, înainte de finala pentru trofeul Cupei din Malaysia.

În vârstă de 26 de ani, Ivan Mamut a mai jucat în România şi la Universitatea Craiova.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becaliivan mamut 

viewscnt
Articole similare