Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ivan Mamut e star în Asia şi produce controverse! Ce-a făcut fostul jucător de la FCSB şi Universitatea Craiova

Ivan Mamut e star în Asia şi produce controverse! Ce-a făcut fostul jucător de la FCSB şi Universitatea Craiova

Fotbal

Comentarii

Atacantul croat Ivan Mamut (26 de ani) şi-a regăsit pofta de joc în Malaysia, după experienţele nu tocmai fericite din România, de la FCSB şi Universitatea Craiova

Ivan Mamut, legitimat la Kuala Terengganu, în prima ligă din Malaysia, a fost foarte aproape să-şi schimbe echipa în aceste zile, însă mutarea nu s-a mai realizat.

Ivan Mamut, la mare căutare în Malaysia

Ian Mamut a avut un sezon precedent perfect, cu 22 de goluri în 32 de partide, însă echipa sa, Kuala Terengganu, a terminat campionatul pe locul 6. 

Cum contractul său cu Terengganu expira în această iarnă, formaţiile importante ale campionatului au vrut să-l ”răpească”, în aceste zile.

S-a vorbit de faptul că Ivan Mamut ar fi avut un pre-contract deja semnat cu ocupanta locului 2 din Malaysia, Selangor. Fotbalistul nu a infirmat aceste informaţii, însă a păstrat o tăcere care lăsa loc de interpretări.

Cu toate acestea, clubul Terengganu a publicat vineri un comunicat prin care a pus capăt tuturor speculaţiilor: Ivan Mamut şi-a prelungit contractul şi nu va ajunge la Selangor.

Ivan Mamut şi-a exprimat şi el mulţumirea faţă de această decizie. În plus, a afirmat că este motivat să facă un nou sezon bun alături de ”Turtles”.

Vă mulţumesc tuturor pentru sprijinul solid din acest sezon. Aţi reuşit să mă motivaţi pentru a da totul în fiecare meci, aşa mi-am dus echipa în finala Cupei Malaysiei.

Voi dovedi încrederea pe care mi-aţi acordat-o pentru sezonul următor, mai ales că există omogenitate în echipă şi sunt obişnuit cu cerinţele antrenorului”, a declarat Ivan Mamut, conform presei din Malaysia.

Afla mai multe despre: malaysiaivan mamutterengganu 

viewscnt
Articole similare