Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Arsenal, campanie împotriva infracţionalităţii. Un tricou alb pentru a spune nu roşului sângeriu

VIDEO | Arsenal, campanie împotriva infracţionalităţii. Un tricou alb pentru a spune nu roşului sângeriu

Arsenal

Comentarii

Arsenal a lansat o campanie împotriva infracţionalităţii. Jucătorii lui Mikel Arteta vor avea ”un tricou alb pentru a spune nu roşului sângeriu”.

Când vor purta cei de la Arsenal echipamentul special

Pentru al treilea sezon consecutiv, jucătorii echipei Arsenal vor evolua într-un echipament complet alb la începutul anului, duminică, la meciul cu Liverpool în turul 3 al Cupei Angliei, pe Emirates Stadium.

Iniţiativa face parte din campania "No More Red", care urmăreşte să sensibilizeze şi să protejeze tinerii de infracţiuni şi atacuri cu arme albe în comunitate.

Arsenal va renunţa la tradiţionalul echipament format din tricou roşu şi şort alb şi va îmbrăca un echipament complet alb, în parteneriat cu firma de echipamente.

Clubul ”tunar” a lansat iniţiativa de a juca în acest echipament complet alb în primul meci dintr-un an în 2022. Este pentru prima oară când acest lucru se întâmplă la o partidă de pe teren propriu.

Echipamentul alb nu va fi pus în vânzare, dar un tricou personalizat va putea fi achiziţionat din 29 ianuarie în magazinele clubului. Sumele provenite din vânzare vor fi donate unor proiecte şi organizaţii de caritate care au ca scop asigurarea unor locuri sigure pentru ca tinerii, în special din cartierul londonez, Islington, să joace fotbal.

De asemenea, echipa feminină a clubului Arsenal va purta pentru prima dată echipamentul complet alb atunci când va întâlni Watford, în turul 4 al Cupei Angliei, pe 14 ianuarie.

Afla mai multe despre: arsenalpremier leaguetricou alb arsenal 

viewscnt
Articole similare