Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jose Mourinho a vorbit despre postul de selecţioner al Braziliei şi viitorul la Roma! "Nu cred că vorbesc cu alţi antrenori pe la spatele meu"

Jose Mourinho a vorbit despre postul de selecţioner al Braziliei şi viitorul la Roma! "Nu cred că vorbesc cu alţi antrenori pe la spatele meu"

Serie A

Comentarii

Antrenorul portughez al echipei AS Roma, Jose Mourinho, a reiterat că prioritatea sa este să îşi prelungească acordul cu AS Roma, în timp ce numele său a fost menţionat printre cei luaţi în calcul de Brazilia pentru postul de selecţioner al Seleçao.

Jose Mourinho nu se gândeşte la naţionala Braziliei şi aşteaptă prelungirea contractului cu AS Roma

Viitorul lui José Mourinho este neclar. Conform presei italiene, AS Roma este în căutarea unui nou antrenor, în timp ce presa braziliană arată că acesta se află în atenţia Federaţiei braziliene de fotbal pentru a prelua Selecao.

"Nu cred că este adevărat că Roma caută alţi antrenori. Onestitatea şi reciprocitatea sunt importante, eu am încredere în cei de la Friedkin (n.r. - proprietarii clubului), am încredere 100% în onestitatea lor. Nu ştiu dacă mă vor aici, dar nu cred că este adevărat că vorbesc cu alţi antrenori pe la spatele meu", a spus tehnicianul de 60 de ani.

"Brazilia? Nu ştiu dacă este adevărat sau nu. Nu au vorbit cu mine. I-am spus avocatului meu că nu vorbesc cu nimeni până nu ştiu ce vrea clubul. Va trebui să avem răbdare să aflăm viitorul", a declarat Mourinho.

Confederaţia braziliană de fotbal (CBF) nu a desemnat încă un succesor pentru Tite, care a demisionat din funcţia de selecţioner în decembrie, după Cupa Mondială din Qatar, unde Brazilia a fost eliminată în sferturile de finală de Croaţia.

Favorit să preia Selecao era Carlo Ancelotti, dar antrenorul italian şi-a prelungit contractul cu Real Madrid.

Afla mai multe despre: jose mourinhobraziliaas roma 

viewscnt
Articole similare