Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cehia şi-a prezentat noul selecţioner, după calificarea la EURO 2024! A antrenat echipe din Africa, Asia şi Orientul Mijlociu

Cehia şi-a prezentat noul selecţioner, după calificarea la EURO 2024! A antrenat echipe din Africa, Asia şi Orientul Mijlociu
Comentarii

Tehnicianul Ivan Hasek va fi noul selecţioner al Cehiei, a anunţat, joi, Federaţia Cehă de Fotbal.

Ivan Hasek este noul selecţioner al Cehiei

În vârstă de 60 de ani, el va conduce echipa naţionale a ţării sale la Euro 2024, unde Cehia face parte din Grupa F, alături de Portugalia, Turcia şi o naţională venită din play-off.

Hasek îl înlocuieşte la conducerea echipei naţionale pe Jaroslav Silhavy, care a demisionat la sfârşitul lunii noiembrie, la finalul ultimului meci de calificare la Euro.

Fost internaţional ceh, fostul mijlocaş a îmbrăcat tricoul echipei naţionale de 56 de ori între 1984 şi 1994. Nu este pentru prima dată când ocupă această funcţie: când a fost preşedinte al Federaţiei Cehe de Fotbal, în 2009, el s-a numit antrenor pentru 5 meciuri, până la finalul preliminariilor Cupei Mondiale din 2010.

După această experienţă, Hasek a antrenat o serie de echipe din Africa, Asia şi Orientul Mijlociu. El a fost şi selecţioner al Libanului, câştigând doar două din cele 12 meciuri disputate între 2021 şi 2022.

Afla mai multe despre: cehiacehia euro 2024selectioner cehia 

viewscnt
Articole similare