Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Horaţiu Moldovan, la un pas de transfer! Echipa surpriză de Champions League care îl vrea pe portarul de la Rapid

Horaţiu Moldovan, la un pas de transfer! Echipa surpriză de Champions League care îl vrea pe portarul de la Rapid

Rapid

Comentarii

Horaţiu Moldovan are şanse tot mai mari să o părăsească pe Rapid în această pauză de iarnă.

Horaţiu Moldovan este la un pas de transfer! Echipa surpriză de Champions League care îl vrea pe portarul de la Rapid

Datorită evoluţiilor excelente de la Rapid şi de la echipa naţională, goalkeeper-ul este monitorizat de mai multe cluburi importante din Europa. După interesul celor de la Basel, iată că a venit rândul unei echipe din Europa de Est să-l oferteze pe portarul giuleştenilor.

Concret, este vorba despre Ludogoreţ Razgrad, echipa campioană din Bulgaria, care este la un pas de a-l convinge pe Horaţiu Moldovan, anunţă Fanatik.

  • 2,6 milioane de euro este cota de piaţă a lui Horaţiu Moldovan, potrivit portalului Transfermarkt.com

Clubul din Bulgaria vrea să-l vândă pe Simon Sluga, actualul titular, iar Moldovan ar fi înlocuirea dorită de campioana din ţara vecină.

Rapid i-a găsit înlocuitor lui Horaţiu Moldovan!

Cu Horaţiu Moldovan pe punctul de a pleca în străinătate, Rapid s-a apucat să-i caute înlocuitor şi vrea un portar cu mare experienţă în fotbalul românesc. Dan Şucu, Victor Angelescu şi Daniel Niculae au demerat negocierile pentru un posibil transfer al celui identificat drept înlocuitorul perfect.

Este vorba despre Silviu Lung Jr. (34 de ani), portarul lui Poli Iaşi. Rapid îl doreşte pe goalkeeperul cu patru trofee în fotbalul românesc în palmares şi cu experienţă în străinătate, în cazul în care va rămâne fără Horaţiu Moldovan. Titularul din poarta naţionalei României îşi doreşte un transfer în străinătate.

Evoluţiile pe care le-a avut Horaţiu Moldovan în poarta Rapidului şi a echipei naţionalei l-au adus în atenţia echipelor din străinătate. Portarul îşi doreşte să facă pasul, iar Rapid nu vrea să rămână descoperită şi i-a găsit deja înlocuitor, cu care a demarat negocierile.

Potrivit ProSport, Silviu Lung Jr. este dorit de Rapid. Totuşi, se pare că Poli Iaşi s-a opus transferului, iar oficialii clubului din Copou au transmis că nu iau în calcul, cel puţin până în vară, despărţirea de portar. Rămâne de văzut dacă negocierile pentru fostul portar de la Craiova sau Astra se vor "debloca".

Horaţiu Moldovan are o clauză de reziliere de 800.000 de euro pentru "eliberarea" de contractul cu Rapid.

Afla mai multe despre: horatiu moldovanrapidtransferludogorets 

viewscnt
Articole similare