Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tottenham "tremură"! Florin Manea este în Italia şi negociază azi transferul lui Radu Drăguşin la un club mare: toate detaliile

Tottenham "tremură"! Florin Manea este în Italia şi negociază azi transferul lui Radu Drăguşin la un club mare: toate detaliile

Serie A

Comentarii

Pe urmele lui Radu Drăguşin se află formaţii precum Tottenham, Napoli sau Barcelona!

Întâlnire de gradul zero! Drăguşin, dorit de Napoli. Florin Manea se află în Italia şi pune la cale transferul

Radu Drăguşin este unul dintre cei mai curtaţi fotbalişti din lume în momentul de faţă.

În ciuda faptului că fundaşul central era transferat aproape sigur de Tottenham, se pare că lucrurile sunt departe de a fi finalizate. Clubul din Premier şi Genoa nu s-ar fi înţeles încă la suma exactă a tranzacţiei. Iar de această situaţie vrea să profite Napoli, care speră să dea o lovitură uriaşă ultima sută de metri în cursa pentru tânărul internaţional român.

Gazzetta dello Sport, cel mai important cotidian din Italia, a scris despre interesul lui Napoli. Conform presei din Italia, Florin Manea, impresarul jucătorului român, se întâlneşte, azi, cu reprezentanţii lui Napoli.

”Genoa este dispus să îl vândă, dar există o concurenţă mare pentru jucător, care este greu de bătut. Tottenham a făcut un pas în faţă hotârătă, gata să ofere 30 de milioane de euro. 

Totuşi, în orele precedente, impresarul jucătorului Florin Manea a lăsat anumite declaraţii încurajatoare pentru Napoli. Azi impresarul se va întâlni cu Genoa pentru a pune la punct situaţia. 

Între timp, la Castel Volturno se pregăteşte o ofertă. Valoarea lui 

Drăguşin e în jur de 30 de milioane. Napoli nu e dispusă să ajungă la această sumă, motiv pentru care a început să se gândească la variante pe care şi Genoa să le agreeze. Prima este Ostigard, care cunoaşte bine mediul, având în vedere că a fost la Genoa în sezonul 2021-2022, în împrumut de la Brighton.

A doua este Zaniolo, care la început părea să meargă doar în împrumut, iar acum poate să fie luat cu titlu definitiv. Prin aceste metode, suma pentru Drăguşin ar scădea: rămâne între 15 şi 18 milioane”, au scris cei de la Gazzetta.

  • Drăguşin face parte din lotul lotul celor de la Genoa pentru meciul din deplasare cu Bologna, de vineri seară. 

Drăguşin joacă în prezent pentru Genoa şi a devenit, la numai 21 de ani, una dintre principalele atracţii din Serie A. Radu Drăguşin are 12 selecţii la naţionala României, la care a debutat în martie 2022.

Afla mai multe despre: radu drăguşinflorin maneanapoligenoa 

viewscnt
Articole similare