Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Kevin De Bruyne a revenit pe teren după cinci luni, în victoria lui Manchester City cu 5-0! Gol după gol în poarta lui Huddersfield

Kevin De Bruyne a revenit pe teren după cinci luni, în victoria lui Manchester City cu 5-0! Gol după gol în poarta lui Huddersfield
Comentarii

Echipa engleză Manchester City a învins duminică, pe teren propriu, scor 5-0, formaţia de ligă secundă Huddersfield Town, în turul trei al Cupei Angliei. Meciul a consemnat şi revenirea pe teren a lui Kevin De Bruyne, absent din luna august a anului trecut.

Manchester City – Huddersfield Town 5-0, în Cupa Angliei

Kevin De Bruyne a fost indisponibil timp de aproape cinci luni din cauza unei accidentări, el nemaiapărând pe teren din 11 august 2023, când s-a jucat prima etapă din acest sezon al Premier League, iar City a dispus de Burnley, în deplasare, cu 3-0. De Bruyne a fost înlocuit atunci în minutul 24 al partidei, fiind accidentat la muşchii ischiogambieri.

Guardiola l-a reintegrat pe mijlocaşul belgian în lotul echipei încă de la meciul cu Sheffield United, din 30 decembrie, dar nu a dorit să rişte, astfel că De Bruyne a jucat abia duminică, în turul al treilea al Cupei Angliei, cu Huddersfield Town. El a intrat pe teren în minutul 57, în locul lui Grealish, şi a primit imediat banderola de căpitan. Şi Jeremy Doku şi-a făcut reintrarea cu Huddersfield, după o absenţă de o lună de zile.

Manchester City a învins pe Huddersfield Town cu 5-0, calificându-se în turul următor al Cupei Angliei.

Golurile „cetăţenilor” au fost înscrise de Foden (min. 33 şi 65), Julian Alvarez (min. 37), Ben Jackson (min. 58 autogol) şi Doku (min. 74).

 

Afla mai multe despre: manchester city huddersfield towncupa anglieikevin de bruyne 

viewscnt
Articole similare