Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrea Compagno s-ar putea întoarce în Italia! Ce club l-ar putea transfera în această iarnă

Andrea Compagno s-ar putea întoarce în Italia! Ce club l-ar putea transfera în această iarnă

Fotbal

Comentarii

Andrea Compagno (27 de ani) are zilele numărate la FCSB şi s-ar putea întoarce în Italia, după şase ani petrecuţi în străinătate.

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali (65 de ani), a anunţat că vrea să scape de Andrea Compagno în această iarnă, iar dacă va veni o ofertă de 500.000 de euro îl va da cu ochii închişi.

  • 2.300.000 de euro este cota de piaţă a lui Andrea Compagno, conform transfermarkt.de.

Bari, interesată de aducerea lui Andrea Compagno

Bari, formaţie aflată pe locul 11 în Serie B, după 19 etape, caută cu disperare un atacant consacrat, cu ajutorul căruia să atace locurile de play-off, care poate aduce promovarea în Serie A.

Există mai mulţi atacanţi pe lista antrenorului Marino Pasquale, printre care românul George Puşcaş şi italianul Andrea Compagno de la FCSB.

Se pare că, totuşi, George Puşcaş va opta să joace pentru Spezia, formaţie aflată pe locul 19 în Serie B, aşa că Bari va trebui să se reorienteze rapid. 

Aşadar, cu Puşcaş aproape ratat, nu este exclus ca Andrea Compagno să devină prioritatea lui Bari în următoarele zile.

Bari nu renunţă la ideea unui atacant de calibru: trage tare pentru George Puşcaş de la Genoa, dar totul s-ar putea schimba în următoarele 10 zile.

Aşa că nu trebuie neglijată nici pista care duce la Andrea Compagno, în vârstă de 27 de ani, de la Steaua Bucureşti (n.r. - FCSB), de unde a fost în luat în vară Malcom Edjouma.

Dacă ar veni un `greu`, s-ar putea ca Nasti să găsească tot mai puţin spaţiu. Dar Polito () este mai atent la ideea de a aduce o suflare proaspătă compartimentului ofensiv: iar a fost urmărit Tommaso Fumagalli, care a marcat din penalty pentru Giana Erminio, în partida pierdută cu Pro Patria.

La 23 de ani, acesta este golgheterul Seriei C, Grupa A, cu 12 goluri. E nevoie de o investiţie financiară pentru a-l semna: Polit consideră că merită efortul”, anunţă ”lagazzettadelmezzogiorno.it”.

Afla mai multe despre: andrea compagnobariserie b 

viewscnt
Articole similare