Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Propunere din Superliga pentru Andrea Compagno. Patronul a dat anunţul: "L-aş lua. E foarte bun pentru nivelul nostru"

Propunere din Superliga pentru Andrea Compagno. Patronul a dat anunţul: "L-aş lua. E foarte bun pentru nivelul nostru"

Superliga

Comentarii

Andrea Compagno (27 de ani), atacantul italian al celor de la FCSB este în vizorul lui Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi Sf. Gheorghe.

Gigi Becali este pregătit să-şi accepte pierderile pe urma transferului italianului Andrea Compagno, de la FC U Craiova, în 2022.

Gigi Becali, pierdere de minim un milion de euro cu Andrea Compagno

1.500.000 de euro a plătit atunci patronul celor de la FCSB pentru serviciile atacantului adus de FC U Craiova în România, în 2020. Becali susţine că este dispus să renunţe la Compagno în schimbul sumei de 500.000 de euro, o treime din suma cheltuită pentru Compagno.

Italianul a intrat în vizorul celor de la Sepsi Sf. Gheorghe. Patronul covăsnenilor, Laszlo Dioszegi, este un fan al fotbalistului din Palermo.

Totuşi, 500.000 de euro este o sumă prea mare pentru Compagno, sumă în afara posibilităţilor la acest moment, anunţă Dioszegi.

„Nu am discutat nici despre Rotariu, nici de Compagno. Mie îmi place de Compagno, dar nu am ajuns să discutăm despre vreun jucător. Mie mi se pare un atacant foarte bun pentru nivelul nostru. Dacă eu aş fi antrenorul lui Sepsi, l-aş aduce, dar eu ţin cont de ce spune domnul Storck.

Nu am discutat despre jucători. 500.000 de euro este o sumă mare, dar poate o să scoatem altfel la capăt cu această înţelegere. Se poate negocia în cazul oricărui jucător, o să discutăm cu două zile înainte de sărbători şi o să vedem.

Noi niciodată nu am dat bani pe jucători decât maxim, am dat 100.000 de euro. Noi nu dispunem de sume uriaşe ca să putem plăti 500.000 de euro unui club. Maxim am dat 100.000, nu am făcut nici o investiţie mai mare”, a declarat Laszlo Dioszegi, conform Fanatik.

 

Afla mai multe despre: andrea compagnofcsbsepsilaszlo dioszegigigi becali 

viewscnt
Articole similare