Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Preşedintele care l-a agresat pe arbitrul turc a primit o nouă lovitură! A primit o interdicţie permanentă

Preşedintele care l-a agresat pe arbitrul turc a primit o nouă lovitură! A primit o interdicţie permanentă
Comentarii

Federaţia Turcă de Fotbal (TFF) a anunţat joi că preşedintele demisionar al clubului Ankaragucu, Faruk Koca, care a lovit un arbitru după un meci din prima ligă, a primit interdicţie permanentă din fotbal.

Preşedintele demisionar de club care a lovit un arbitru a primit o interdicţie permanentă din fotbal

Federaţia a decis, de asemenea, că Ankaragucu, un club din Super Lig, liga de top, ar trebui să plătească o amendă de două milioane de lire turceşti (69.000 de dolari) şi va juca cinci meciuri acasă fără fani, ca urmare a incidentelor în care au fost implicaţi fanii şi oficialii clubului.

Diverşi alţi oficiali ai lui Ankaragucu au primit interdicţii, avertismente şi amenzi în legătură cu incidentul de luni.

La finalul meciului de pe teren propriu cu Rizespor, Koca a intrat pe teren şi l-a lovit cu pumnul în faţă pe arbitrul Halil Umut Meler, după ce Rizespor a marcat golul egalizator în minutul 97, în remiza 1-1. Meler a fost apoi lovit cu piciorul în timp ce era căzut pe teren.

Koca a fost arestat a doua zi, iar federaţia de fotbal a suspendat imediat campionatul. De atunci, forul a decis că meciurile se vor relua marţea viitoare, după o suspendare de o săptămână.

Meler a fost externat miercuri dintr-un spital din Ankara cu un ochi inflamat şi învineţit, dar fără alte probleme de sănătate.

Afla mai multe despre: arbitru turciafaruk koca 

viewscnt
Articole similare