Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj pregăteşte un transfer "uriaş"! Ardelenii sunt pe urmele unui jucător din Italia

CFR Cluj pregăteşte un transfer "uriaş"! Ardelenii sunt pe urmele unui jucător din Italia

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj pregăteşte un transfer "uriaş"! Ardelenii sunt pe urmele unui titular în Italia

Ardelenii vor să-şi întărească lotul în vederea luptei la titlu în Superliga. Echipa antrenată de italianul Andrea Mandorlini se află în acest moment pe locul doi în campionat, la cinci puncte de liderul FCSB.

CFR Cluj, pe urmele unui fotbalist de peste doi metri

Demba Thiam este jucătorul în vizorul echipei lui Ioan Varga, conform tuttomercatoweb. Portarul senegalez în vârstă de 25 de ani, legitimat în prezent la SPAL, dar împrumutat în acest sezon la Juve Stabia este pe lista locului doi din Superliga.

Fotbalistul de 2.02 metri a evoluat în 17 partide în acest sezon al Grupei C, în Serie C, al treilea eşalon al fotbalului italian. În cele 17 partide a primit doar şase goluri şi a închis poarta în 12 rânduri. Grenoble, echipa fostului jucător al celor de la UTA Arad, Virgiliu Postolachi, l-a trecut şi ea pe listă, pe Demba Thiam.

  • 350.000 de euro este cota sa de piaţă, conform transfermarkt.com

Demba Thiam este fotbalistul celor de la SPAL din 2016, când a semnat cu echipa U19 a italienilor. A fost împrumutat pe parcursul carierei la cluburi precum Viterbese, Foggia şi AJ Fano.

În prezent, titularul celor de la CFR Cluj este Răzvan Sava (21 de ani), după plecarea lui Simone Scuffet (27 de ani), de la începutul sezonului.

Afla mai multe despre: cfr clujdemba thiamserie c 

viewscnt
Articole similare