Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză după CFR - FCSB. Trei staruri date afară dintr-un foc de patron: "Nu mai e chef de fotbal, reziliem acum"

Surpriză după CFR - FCSB. Trei staruri date afară dintr-un foc de patron: "Nu mai e chef de fotbal, reziliem acum"

CFR Cluj

Comentarii

Nelu Varga a anunţat că CFR Cluj va renunţa la cel puţin trei fotbalişti în pauza de iarnă.

"La capitolul plecări, pot să vă spun trei jucători de care ne vom despărţi.

Unul este Konoplyanka, o uriaşă dezamăgire. A fost pariul meu, din păcate, însă l-am pierdut. Nu se poate ca înainte de fiecare meci oficial, când antrenorul te bagă, cu o zi înainte să-l anunţi că te doare piciorul, că te înţeapă nu ştiu ce.

Probabil nu mai are chef de fotbal, dar nu mai contează, e subiect închis. Un alt jucător care nu a dat satisfacţie este Juricic. La fel, un fotbalist în care eu am crezut.

Din păcate, n-a reuşit să se adapteze, nu reuşeşte să marcheze. Nu a fost ceea ce ne-am dorit şi ne vom despărţi de el la iarnă. Al treilea este Bălgrădean cu care vom rezilia în această iarnă" , a declarat Nelu Varga pentru fanatik.ro.

CFR Cluj - FCSB 1-1

FCSB a încheiat la egalitate, duminică seara, în deplasare, scor 1-1, cu CFR Cluj, în etapa a 19-a din Superligă. FCSB a avut un gol anulat după o fază controversată.

În minutul 51 Florinel Coman a înscris cu un şut superb, de la distanţă, dar arbitrul VAR, George Găman a semnalizat un fault la o fază anterioară şi Sebastian Colţescu a anulat golul după consultarea VAR, pentru un fault al lui Creţu la Otele.

S-a încheiat 1-1, iar FCSB rămâne lider, cu 38 de puncte, urmată în clasament de CFR Cluj, cu 33 de puncte.

  • CFR CLUJ: R. Sava - Kresic, M. Ilie, Morgan (E. Krasniqi 61) - Mogoş, Muhar, Tachtsidis (Cvek 80), Camora – Avounou (Fică 70), Bîrligea (Deac 70), Otele (Juricic 89). ANTRENOR: Andrea Mandorlini.
  • FCSB: Târnovanu – Pantea (V. Creţu 46), Ngezana, Dawa, Radunovic - Ov. Popescu (Oct. Popescu 46), Ad. Şut, Olaru (Lixandru 45) - Al. Băluţă, Compagno, Fl. Coman. ANTRENOR: Elias Charalambous.

Afla mai multe despre: fcsbcfr cluj 

viewscnt
Articole similare