Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Contre între Konoplyanka şi Mandorlini, la CFR Cluj: ”Atunci de ce sunt aici?”

Contre între Konoplyanka şi Mandorlini, la CFR Cluj: ”Atunci de ce sunt aici?”

Fotbal

Comentarii

Mijlocaşul ucrainean Yevhen Konoplyanka (34 de ani) şi-a spus nemulţumirea faţă de situaţia de la CFR Cluj, în presa din Ucraina, şi arată cu degetul spre antrenorul Andrea Mandorlini.

Yevhen Konoplyanka a sosit la CFR Cluj în vara acestui an, cu urle şi trâmbiţe, chiar dacă are 34 de ani.

  • Cu toate acestea, a bifat doar patru meciuri pentru formaţia lui Andrea Mandorlini, cu un total de 54 de minute, iar conducătorii nu s-au ferit să recunoască o posibilă despărţire în această iarnă.

Konopylanka i-a cerut explicaţii lui Mandorlini

Se pare că problema este una mult mai amplă, după cum chiar fotbalistul a recunoscut. Acesta a oferit un interviu în presa din ţara natală, în care a povestit că a fost dezamăgit total de antrenorul Andrea Mandorlini, care nu a fost în stare să-şi justifice numeroasele alegeri prin care l-a ”sărit din schemă”, chiar dacă se prezenta foarte bine la antrenamente.

Fotbalistul a declarat că a vorbit cu tehnicianul italian înainte să semneze cu CFR, iar acesta i-a lăsat de înţeles că-l doreşte foarte mult la echipă.

Din păcate, după ce a sosit la club, lucrurile nu s-au mai dovedit aşa cum erau stabilite iniţial, iar minutele pe care le-a primit au fost prea puţine.

Comportamentul antrenorului (n.r. - Andrea Mandorlini), pe care nu îl înţeleg nici acum. Înainte să merg acolo, l-am sunat pentru a mă asigura că are nevoie de mine.

Cei din club mi-au spus că vor să mă vadă. Am vorbit cu el la telefon, mi-a spus că mă aşteaptă la echipă.

Mi-a arătat ce sistem joacă, pentru că ştiam că lui îi place să joace 5-3-2, iar asta însemna că eu pot juca doar atacant şi ştiu că la 34 de ani nu va fi uşor să devin atacant, dar mi-a spus că vrea să schimbe sistemul în 4-3-3.

Asta a schimbat totul în acel moment, dar când am ajuns la echipă nu m-a folosit deloc, nici măcar acum. De ce?

După o lună, am decis să îl întreb de ce nu joc, din moment ce sunt în formă foarte bună la antrenamente, dar nici după acest lucru nu am fost nici măcar o dată titular.

Mi-a explicat că nu a schimbat încă sistemul şi că îi este dificil să îmi găsească un loc. L-am întrebat: ’Atunci de ce sunt aici? Nu am venit pentru bani, am venit să joc şi să câştig trofee’, iar el nu a putut să îmi răspundă. Mi-a spus doar că şi lui îi este greu să ia anumite decizii.

Nu ştiu ce poate însemna asta, dar nu sunt deloc mulţumit de această situaţie. I-am spus agentului meu să le transmită celor din club că nu îmi văd viitorul aici cu acest antrenor”, a declarat Konoplyanka, conform sport.ua.

Afla mai multe despre: konoplyankamandorliniucraina 

viewscnt
Articole similare