Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Aproape plecat de la FCSB, Andrea Compagno a primit o veste minunată şi a încheiat anul cu stil | FOTO

Aproape plecat de la FCSB, Andrea Compagno a primit o veste minunată şi a încheiat anul cu stil | FOTOgalerie foto

Superliga

Comentarii

Cu doar patru goluri în 17 meciuri de campionat, Andrea Compagno a intrat în disgraţia patronului Gigi Becali, iar zilele sale la FCSB sunt numărate. Cu toate acestea, italianul a primit o veste care l-a emoţionat mai mult decât orice reuşită din fotbal.

Fostul atacant al lui FCU Craiova 1948 îşi petrece ultimele zile din 2023 în Madagascar, alături de iubita sa Helenia Sole. Partenera lui Compago a postat o fotografie din care reiese că pe cei doi aşteaptă un băiat.

Andrea Compagno este dorit în Italia

Când se resemnase la gândul că nu va reuşi să-l vândă pe Andrea Compagno, omul de afaceri a primit o veste bună dinspre Italia: Spezia se interesează de serviciile sale. 500.000 de euro doreşte Gigi Becali în schimbul lui Andrea Compagno.

"Ne place de Andrea Compagno, atacantul italian al celor de la FCSB, care mai are contract până pe 30 iunie. El poate întări atacul celor de la Spezia. Andrea Compagno este un golgheter italian care a evoluat în ultimii doi ani la FCSB, dar a mai jucat în România şi la Craiova.

Are 1.97 înălţime, e un număr 9 clasic, care poate juca şi cu spatele la poartă. Îi expiră contractul pe 30 iunie, iar acest lucru ar favoriza un transfer în perioada de mercato din iarnă", au scris italienii de la calciospezia.it.

Spezia are probleme în acest sezon de Serie B. Este doar pe locul 18 şi se teme că ar putea aluneca în zona ”roşie”. Şefii echipei nici nu concep o nouă retrogradare, în Serie C, după ce, în sezonul trecut, Spezia a evoluat în Serie A.

De asemenea, Spezia se mai interesează în această perioadă şi de un atacant român, George Puşcaş de la Genoa, pe care l-ar dori sub formă de împrumut.

54 de meciuri şi 20 de goluri a bifat Andrea Compagno în tricoul celor de la FCSB. 4 goluri a marcat Andrea Compagno în meciurile jucate

  • 2.500.000 de euro este cota de piaţă a lui Andrea Compagno, conform transfermarkt.de.

 

Afla mai multe despre: fcsbsuperligăcompagno 

viewscnt
Articole similare