Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Două cluburi din Bundesliga, cu ochii pe fotbalistul din Superligă a cărui cotă a explodat în 2023. Valorează de 5 ori mai mult faţă de acum şase luni

Două cluburi din Bundesliga, cu ochii pe fotbalistul din Superligă a cărui cotă a explodat în 2023. Valorează de 5 ori mai mult faţă de acum şase luni

Superliga

Comentarii

Superliga României propune un nou fotbalist pentru fotbalul din Vest. Iar surpriza ar fi că nu este vorba despre unul de la FCSB.

O nouă lovitură de magnitudine pe piaţa transferurilor se pregăteşte în Superligă, iar beneficiara este CFR Cluj.

Portarul formaţiei din Gruia, Răzvan Sava, este dorit de două cluburi din Bundesliga, anunţă presa din Germania.

Mainz şi FC Koln sunt echipele care îl monitorizează pe goalkeeper-ul în vârstă de 21 de ani al CFR-ului.

Acesta a avut evoluţii consistente, iar specialiştii din fotbalul românesc i-au observat progresul de-a lungul sezonului în curs.

După mai multe experienţe la nivel de juniori în Italia, Sava a revenit în România în luna ianuarie a anului 2022, semnând cu CFR Cluj pentru 250.000 de euro, de la AC Torino.

Iniţial, a fost rezervă, dar după plecarea din Gruia a mult mai celebrului Simone Scuffet, Răzvan Sava a devenit titular incontestabil în poarta clujenilor.

Iar acum echipele din fotbalul occidental, precum Mainz şi Koln, au pus ochii pe el şi vor să-l transfere. 

”Una dintre revelaţiile din ultima perioadă a clujenilor este Răzvan Sava. Portarul român, născut în 2002, se descurcă foarte bine şi a atras atenţia mai multor echipe. 

Este interes pentru el de la două echipe din Bundesliga. Mainz şi Koln l-ar fi văzut de mai multe ori. Totuşi, plecarea lui Sava în luna ianuarie este dificilă”, a scris Sportitalia.

Răzvan Sava a avut o creştere incredibilă în ultimele şase luni cu privire la cota de piaţă. Dacă în iunie, valoarea sa era de 200.000 de euro, la data de 22 decembrie, când a avut loc ultima actualizare pe site-ul Transfermarkt.com, acesta este cotat la un milion de euro.

Afla mai multe despre: cfr clujsuperligarazvan savabundesliga 

viewscnt
Articole similare