Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul de la FCSB care i s-a destăinuit lui Mihai Stoica, înainte de vestea primită: ”Mi-a zis”. A anticipat ce avea să se întâmple | EXCLUSIV

Jucătorul de la FCSB care i s-a destăinuit lui Mihai Stoica, înainte de vestea primită: ”Mi-a zis”. A anticipat ce avea să se întâmple | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Adminstraţie de la FCSB, Mihai Stoica (58 de ani), a fost prezent în studioul Orange Sport, iar printre subiectele trandiţionale cu privire la fotbalul românesc, acesta a dezvăluit ce discuţie a avut cu unul dintre jucătorii importanţi ai echipei.

Siyabonga Ngezana, fundaşul central de la FCSB, nu a prins lotul final al naţionalei din Africa de Sud pentru Cupa Africii pe Naţiuni de la începutul anului viitor.

Acesta se regăsea în lotul preliminar al sud-africanilor, dar nu a fost reţinut de selecţionerul Hugo Broos şi în lista finală pentru turneul ce se va disputa în Coasta de Fildeş.

Dacă vestea este una rea pentru Siyabonga Ngezana, pentru cei de la FCSB este una bună, deoarece pot conta pe serviciile fundaşului titular în meciurile de la începutul anului 2024.

”Mie chiar mi-a zis că nu crede că sunt şanse”

Mihai Stoica a fost prezent în studioul Orange Sport şi a dezvăluit ce i-a transmis Ngezana înainte de a fi anunţat lotul final pentru Cupa Africii.

Totodată, oficialul FCSB-ului a vorbit şi despre posibilitatea ca, la un moment dat, Baba Alhassan să intre şi el în vizorul naţionalei din Ghana.

”(n.r. Aţi primit vestea pe care dumneavoastră o aşteptaţi, nu şi el, jucătorul) Eu nu trăgeam mari speranţe. Nu spera (n.r. Ngezana). Mie chiar mi-a zis că nu crede că sunt şanse. Poate că avea vreo mică speranţă.

Tu ai avut grijă să mă şi sperii, să-mi spui că (n.r. râde) Baba Alhassan e la... (n.r. Cupa Africii). La Ghana, ce echipă are Ghana... şi până în iunie să stea, tot o lovitură ar fi. Mai ales că tu iei bani cât stau ei, 4.000 (n.r. euro) pe zi”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

În momentul de faţă, FCSB are trei jucători din Africa în lot: Siyabonga Ngezana (Africa de Sud), Baba Alhassan (Ghana) şi Joyskim Dawa (Camerun).

Cupa Africii pe Naţiuni va avea loc între 13 ianuarie şi 11 februarie 2024. Campioana în exerciţiu este Senegal, după triumful din 2021.

Mihai Stoica: ”I-am spus ce cred”

”Este în lotul lărgit... sperăm sa fie doar în lotul lărgit pentru ca îl pierzi până prin 11 Februarie dacă merge acolo. (n.r. el speră să fie în lotul restrâns) Ei, eu am fost corect cu el şi i-am spus ce cred în faţă, el a râs”, afirma oficialul FCSB, zilele trecute, tot la Orange Sport.

Grupele Cupei Africii 2024:

  • Grupa A: Coasta de Fildeş, Nigeria, Guineea Ecuatorială, Guineea-Bissau
  • Grupa B: Egipt, Ghana, Capul Verde, Mozambic
  • Grupa C: Senegal, Camerun, Guineea, Gambia
  • Grupa D: Algeria, Burkina Faso, Mauritania, Angola
  • Grupa E: Tunisia, Mali, Africa de Sud, Namibia
  • Grupa F: Maroc, RD Congo, Zambia, Tanzania

Afla mai multe despre: fcsbmihai stoicasuperligasiyabonga ngezana 

viewscnt
Articole similare