Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste rea pentru Ngezana, dar bună pentru FCSB. Fundaşul sud-african nu a fost păstrat de selecţioner pentru Cupa Africii pe Naţiuni

Veste rea pentru Ngezana, dar bună pentru FCSB. Fundaşul sud-african nu a fost păstrat de selecţioner pentru Cupa Africii pe Naţiuni

FCSB

Comentarii

Siyabonga Ngezana (26 de ani) a primit o veste rea din partea selecţionerului Africii de Sud, dar aceasta îi bucură pe oficialii celor de la FCSB.

Siyabonga Ngezana, fundaşul central de la FCSB, nu a prins lotul final al naţionalei din Africa de Sud pentru Cupa Africii pe Naţiuni de la începutul anului viitor.

Acesta se regăsea în lotul preliminar al sud-africanilor, dar nu a fost reţinut de selecţionerul Hugo Broos şi în lista finală pentru turneul ce se va disputa în Coasta de Fildeş.

Ngezana, out de la Africa de Sud pentru Cupa Africii

Dacă vestea este una rea pentru Siyabonga Ngezana, pentru cei de la FCSB este una bună, deoarece pot conta pe serviciile fundaşului titular în meciurile de la începutul anului 2024.

Totuşi, Superliga României va avea un reprezentant la Cupa Africii. Aly Abeid, fundaşul stânga de la UTA Arad, a fost chemat la naţionala statului Mauritania, al cărei este şi căpitan, de către selecţionerul francez Amir Abdou.

Cupa Africii pe Naţiuni va avea loc între 13 ianuarie şi 11 februarie 2024. Campioana în exerciţiu este Senegal, după triumful din 2021.

Mihai Stoica: ”I-am spus ce cred”

”Este în lotul lărgit... sperăm sa fie doar în lotul lărgit pentru ca îl pierzi până prin 11 Februarie dacă merge acolo. (n.r. el speră să fie în lotul restrâns) Ei, eu am fost corect cu el şi i-am spus ce cred în faţă, el a râs”, afirma oficialul FCSB, zilele trecute, la Orange Sport.

Grupele Cupei Africii 2024:

  • Grupa A: Coasta de Fildeş, Nigeria, Guineea Ecuatorială, Guineea-Bissau
  • Grupa B: Egipt, Ghana, Capul Verde, Mozambic
  • Grupa C: Senegal, Camerun, Guineea, Gambia
  • Grupa D: Algeria, Burkina Faso, Mauritania, Angola
  • Grupa E: Tunisia, Mali, Africa de Sud, Namibia
  • Grupa F: Maroc, RD Congo, Zambia, Tanzania

Afla mai multe despre: fcsbsiyabonga ngezanaaly abeiduta aradcupa africii pe natiuniafrica de sudsuperliga 

viewscnt
Articole similare