Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Sunt plătit să îmi fac treaba pe teren”. Niczuly, dezvăluiri despre parcursul foarte bun al lui Sepsi pe final de 2023: ”Nu antrenorul a fost problema” | EXCLUSIV

”Sunt plătit să îmi fac treaba pe teren”. Niczuly, dezvăluiri despre parcursul foarte bun al lui Sepsi pe final de 2023: ”Nu antrenorul a fost problema” | EXCLUSIV

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Portarul celor de la Sepsi OSK, Roland Niczuly (28 de ani), a făcut dezvăluiri din interiorul formaţiei covăsnene. Recent, aceasta a trecut printr-o schimbare majoră la nivelul conducerii băncii tehnice. În locul lui Liviu Ciobotariu a fost adus neamţul Bernd Storck.

Sepsi încheie cum nu se poate mai bine anul 2023, cu o serie de patru meciuri la rând fără eşec, dintre care trei au fost victorii.

Iar o mare parte din merit îi revine lui Bernd Storck, antrenorul neamţ adus de Laszlo Dioszegi în locul lui Liviu Ciobotariu, chiar la data de 1 decembrie.

Schimbarea majoră de la nivelul băncii tehnice a trupei din Sfântu Gheorghe a fost de bun augur pentru covăsneni, care au revenit pe loc de play-off la final de an.

Iar la Sepsi chiar este o atmosferă benefică pentru performanţă şi obiective înalte, în ciuda faptului că au existat anumite speculaţii potrivit cărora ar fi existat anumite probleme în vestiarul echipei, probleme care ar fi dus la despărţirea de Liviu Ciobotariu.

”Niciodată nu am pornit o revoltă, nici la foştii antrenori, nici la actualul”

Dar căpitanul echipei din Sfântu Gheorghem, Roland Niczuly, a clarificat situaţia şi a precizat că nu au fost şi nici nu există orice fel de neînţelegeri în cadrul echipei.

”(n.r. despre perioadă de vacanţă) Este destul de scurtă. Este vacanţă şi nu prea. Mister ne-a lăsat un program pe care trebuie să îl îndeplinim. Din 12 zile de vacanţă, în şapte zile avem antrenament. Trebuie să muncim, aşa ne-a spus dânsul. 

E mult spus militărie, este disciplină. Ne-a zis din prima zi, dansul decide tot ce se întâmplă la echipă şi toată lumea trebuie să respecte ce zice dânsul.

Nu cred că antrenorul a fost problema la Sepsi. Problema a fost dezamăgirea din Conference League, ieşirea aceea nedreaptă. 

Niciodată nu am pornit o revoltă, nici la foştii antrenori, nici la actualul. Sunt plătit să îmi fac treaba pe teren”, a declarat Niczuly, pentru Orange Sport.

Referitor la situaţia din campionat, acolo unde ocupă locul 5, cu 30 de puncte, şi şansele echipei de a prinde iar o clasare în play-off, căpitanul covăsnenilor a reacţionat.

”E un campionat foarte strâns. în anii precedenţi nu era atât de strâns campionatul. Sunt şapte puncte diferenţă între play-off şi bară. Este foarte strâns, nu e nimic decis. Mai sunt nouă meciuri foarte intense, nu e nimic decis”, a adăugat Niczuly.

Totodată, acesta a vorbit şi despre echipa naţională, în tricoul căreia şi-ar dori să joace la un moment dat.

”Cât timp voi juca fotbal, mereu îmi voi propune să ajung la echipa naţională”, a concluzionat portarul celor de la Sepsi.

Roland Niczuly a fost titular la Sepsi în toate cele 21 de meciuri din campionat, încasând 25 de goluri. În şapte etape a păstrat poarta intactă.

Cota actuală de piaţă a portarului de 28 de ani este de 1,6 milioane de euro, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com.

Afla mai multe despre: sepsiroland niczulysuperliga 

viewscnt
Articole similare