Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Şucu a trimis oferta de 700.000 de euro pentru vedeta echipei din play-off: "Sigur nu merită atât. Îl vrem până în vară"

Dan Şucu a trimis oferta de 700.000 de euro pentru vedeta echipei din play-off: "Sigur nu merită atât. Îl vrem până în vară"

Rapid

Comentarii

Directorul general al lui Sepsi, Attila Hadnagy, a vorbit din nou despre soarta unuia dintre cei mai căutaţi fotbalişti din Superliga. El a transmis că ar putea valora măcar jumătate din cât cere Gigi Becali pentru Darius Olaru, semn că oferta Rapidului nici măcar nu s-a apropiat de cât cer cei de la Sfântu Gheorghe.

Rapid a trimis doar 700.000 de euro pentru fotbalistul din Superliga: "Merită măcar jumătate din cât face Olaru"

Rapid şi-a continuat campania de achiziţii din iarnă cu transferul lui Krasniqi, de la CFR Cluj, pentru care acţionariatul a plătit 1 milion de euro. Iniţial, Rapid i-a adus pe: Florent Hasanide la KF Tirana, pentru 300.000 de euro, şi Borisav Burmaz, de la Vozdovac, pentru 400.000 de euro. 

De departe cea mai scumpă dorinţă a rapidiştilor este Marius Ştefănescu, de la Sepsi, pentru care s-au trimis 700.000 de euro, la începutul sezonului. Suma nici măcar n-a fost luată în seamă de conducătorii clubului din Sfântu Gheorghe, care au mai primit şi o ofertă de 1.2 milioane de euro din partea FCSB, de asemenea refuzată. La acel moment, în locul lui Ştefănescu a fost ales Cristi Ganea. 

Attila Hadnagy a transmis că doar oferta potrivită i-ar putea convinge pe cei de la Sepsi să-l lase pe Ştefănescu la Rapid, altfel atacantul lateral va rămâne până în vară la actuala echipă din play-off. 

"Pe Ştefănescu nu cred că o să-l vindem. Îl vrem până în vară şi vedem după. Dacă vine oferta care a fost în trecut, atunci sigur îl ţinem. Dacă o să fie oferta mai mare, sigur nu putem să-l mai ţinem. (n.r. - Olaru costă 7 milioane de euro) Atunci şi Ştefănescu merită măcar jumătate. Nu pot zice acum preţul lui, dar sigur nu merită 700.000 de euro cât am primit", a declarat conducătorul de la Sepsi, Attila Hadnagy. 

Mihai Georgescu, fondatorul clubului Viitorul Cluj, a păstrat jumătate din drepturile asupra jucătorului lui Sepsi. 

Attila Hadnagy: "Aş vrea fotbalişti de la FCSB, dar e greu de luat de acolo"

De asemenea, fostul atacant a vorbit şi despre şansele mici ca Sepsi să transfere de la FCSB, din cauza salariilor mari ale jucătorilor la care Gigi Becali a renunţat, în mercato din iarnă. 

"Aş vrea fotbalişti de la FCSB, dar e greu de luat de acolo (n.r. - Djokovic, Rotariu, Ganea?) Au salarii foarte mari, nu ne permitem noi 20.000, cât are Rotariu la FCSB. Dacă mai lasă de la el, atunci putem vedea", a adăugat Attila Hadnagy.

 

Afla mai multe despre: marius stefanescumarius stefanescu rapidtransfer marius stefanescudan sucuattila hadnagy 

viewscnt
Articole similare