Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Alo! Sunt optar". FCSB şi-a întărit rivala din Superliga cu un fotbalist important: "Nu l-am văzut nici în antrenamente să zică" | EXCLUSIV

"Alo! Sunt optar". FCSB şi-a întărit rivala din Superliga cu un fotbalist important: "Nu l-am văzut nici în antrenamente să zică" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica a alcătuit cel mai bun 11 din Superliga, fără să folosească jucători de la FCSB, iar conducătorul s-a oprit asupra unui jucător inclus în echipă şi care a trecut prin curtea clubului finanţat de Gigi Becali.

Cum l-a pierdut FCSB pe fotbalistul inclus de MM Stoica în echipa ideală din Superliga

La finalul anului, MM Stoica a alcătuit cel mai bun 11 din Superliga, cu condiţia să nu folosească fotbalişti de la FCSB. El şi-a explicat alegerile şi a fost întrebat cum a fost pierdut Alexandru Creţu, fotbalist de 31 de ani ajuns la Universitatea Craiova, unde "s-a reinventat". 

Folosit la FCSB pe postul de fundaş central, între iulie - august 2021, Universitatea Craiova a simţit momentul şi l-a adus imediat în Bănie, unde i s-a oferit un nou rol. El a fost urcat pe postul de inter, iar în 95 de meciuri a reuşit 13 goluri şi opt pase decisive. 

De altfel, MM Stoica a evidenţiat în trecut evoluţiile lui Alex Creţu de la Universitatea Craiova, iar acum a transmis că nici măcar fotbalistul n-a dat niciun semnal că s-ar simţi mult mai bine într-o poziţie avansată, la FCSB. 

"Pe Alex Creţu l-am avut fundaş central. Dacă el venea şi zicea <<Alo! Sunt optar>>, dar chiar n-am ştiut. La Craiova cred că Reghe l-a pus. Nu l-am văzut nici în antrenamente să zică. Cum l-am pus pe Junior Morais mijlocaş central şi a râs toată lumea de parcă aş fi făcut stand-up, iar până la urmă ne-a salvat şi ne-am calificat cu el mijlocaş central în grupele Europa League, că l-am văzut în antrenamente. Nu mă duc la antrenament să stau pe Instagram", a declarat MM Stoica, pentru Orange Sport. 

  • 615 minute a prins Alex Creţu la FCSB, fără să marcheze sau să paseze decisiv. 

De asemenea, conducătorul de la FCSB a fost întrebat dacă Gigi Becali îl regretă pe Alex Creţu, într-o perioadă în care a fost nevoit să-l cumpere pe Baba Alhassan, pentru a fi alături de Darius Olaru şi Adrian Şut. 

"Nu, că în meciurile când arăta din ce în ce mai bine pe partea ofensivă era perioada cea mai bună a lui Edjouma şi nu e niciun regret, iar la momentul ăsta tot nu cred că ar putea juca în faţa lui Olaru sau Baba Alhassan. Probabil că vom juca 4-2-3-1", a declarat MM Stoica, pentru Orange Sport. 

  • 23 de meciuri, 3 goluri şi 2 pase decisive sunt cifrele lui Alex Creţu la Universitatea Craiova, în acest sezon. 

Afla mai multe despre: mm stoicaalex cretualexandru cretu fcsbalexandru cretu universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare