Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură de teatru! Rivala FCSB-ului negociază acum transferul lui Ştefănescu, după ce Gigi Becali s-a retras. Ultimele detalii | EXCLUSIV

Lovitură de teatru! Rivala FCSB-ului negociază acum transferul lui Ştefănescu, după ce Gigi Becali s-a retras. Ultimele detalii | EXCLUSIV
Comentarii

O singură echipă din Superliga pare să fi rămas în cursa pentru transferul lui Marius Ştefănescu (25 de ani), de la Sepsi. MM Stoica a anunţat că FCSB s-a retras, iar Rapid a intrat în ultimele zile pe fir pentru a-l aduce pe fotbalistul ofensiv.

Marius Ştefănescu nu mai ajunge la FCSB! Rivala negociază acum transferul de la Sepsi

Continuă discuţiile pentru plecarea lui Marius Ştefănescu de la Sepsi. Cât timp echipa din Sfântu Gheorghe a fost angrenată în preliminariile Conference League, acţionarul Laszlo Dioszegi nu a luat în calcul plecarea jucătorului, însă s-a dat undă verde după eliminarea în faţa lui Bodo/Glimt, în play-off. 

Două candidate la titlul Superligii, FCSB şi Rapid Bucureşti, s-au înscris în cursa pentru fotbalistul cu două prezenţe în naţionala României, însă doar una a rămas pe urmele sale. 

Pentru Orange Sport, Mihai Stoica a anunţat că FCSB a renunţat la transferul Marius Ştefănescu. Gigi Becali a oferit 1.2 milioane de euro, dar, după ce Sepsi a cerut mai mult, FCSB s-a reorientat şi aproape că a acontat un fundaş stânga

Rapid Bucureşti, în acţiune pentru a-l transfera pe Marius Ştefănescu de la Sepsi

În pole-position pentru transferul lui Marius Ştefănescu este Rapid Bucureşti, conform informaţiilor obţinute de Orange Sport. 

În aceste zile, echipa giuleşteană a reluat şi intensificat discuţiile pentru trecerea atacantului lateral, de la Sfântu Gheorghe, la Bucureşti, după ce a mai fost interesată de Marius Ştefănescu şi la începutul campaniei europene a echipei lui Liviu Ciobotariu. 

Sursele Orange Sport susţin că Rapid Bucureşti insistă pentru Marius Ştefănescu şi s-ar fi înţeles cu Mihai Georgescu, fondatorul clubului Viitorul Cluj, cel care a păstrat jumătate din drepturile asupra jucătorului lui Sepsi. De altfel, Laszlo Dioszegi şi-ar dori ca măcar 800.000 de euro să rămână în conturile lui Sepsi. 

Cum Sepsi e dispusă, pentru suma potrivită, să se despartă de "bijuteria" sa din lot, Rapid va trebui să-l convingă şi pe Marius Ştefănescu, prin contractul potrivit, să accepte venirea în lotul lui Cristiano Bergodi, cu care a lucrat şi la Sfântu Gheorghe. 

  • 11 meciuri şi 3 pase decisive sunt cifrele lui Marius Ştefănescu în acest sezon, la Sepsi. 

Însă, există şi sceptici privind suma mare de transfer pe care Rapid ar urma să o plătească pe Marius Ştefănescu.

Afla mai multe despre: marius stefanescutransfer marius stefanescu sepsimarius stefanescu rapid bucurestimm stoicagigi becali 

viewscnt
Articole similare