Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofertă ameţitoare pentru Mohamed Salah în ultima zi de "mercato"

Ofertă ameţitoare pentru Mohamed Salah în ultima zi de "mercato"

Liverpool

Comentarii

Al Ittihad insistă până în ultima oră a perioadei de "mercato" pentru transferul lui Mohammed Salah, după ce prima lor ofertă a fost refuzată de Liverpool.

Mohamed Salah (31 de ani) este urmărit insistent în ultima zi a perioadei de transferuri de Al Ittihad.

115 milioane de euro a oferit clubul din Riyadh în schimbul lui Mohamed Salah, dar Liverpool nici nu a vrut să audă.

Al Ittihad a adus deja nume mari din fotbalul european în această vară.

Câştigătorul Balonului de Aur, Karim Benzema a fost primul pe lista şeicilor din Arabia Saudită, a urmat N'Golo Kante, câştigător al Cupei Mondiale în 2018 alături de naţionala Franţei.

Echipa din Jeddah nu s-a oprit şi l-a adus şi pe Fabinho, fostul coleg al egipteanului Salah, la Liverpool. Al Ittihad a plătit 46 de milioane de euro în schimbul mijlocaşului brazilian.

Un alt nume adus din Europa a fost Jota, jucător portughez în vârstă de 24 de ani venit de la Celtic Glasgow, în schimbul sumei de 29 de milioane de euro.

Al Ittihad şi-a dezvăluit interesul pentru Salah în săptămânile trecute şi s-a interesat de serviciile acestuia, dar Liverpool nu a fost dispusă să asculte.

După ce Liverpool a refuzat oferta de 115 milioane de euro, Al Ittihad intenţionează să revină cu o nouă ofertă cu care speră să-i convingă pe patronii clubului din Merseyside şi să-l aducă pe egipteanul Mohamed Salah la Riyadh.

Salah nu ar spune nu unui transfer în Arabia Saudită, mediul fiind unul cu care egipteanul este obişnuit.

308 meciuri, 187 de goluri şi 81 de pase decisive sunt cifrele lui Mohamed Salah în tricoul lui Liverpool, echipă cu care a cucerit trofeul UEFA Champions League în 2019, iar la un an distanţă, în 2020, titlul în Premier League.

 

 
 

Afla mai multe despre: salahliverpoolal ittihad 

viewscnt
Articole similare