Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | FCSB l-a transferat pe Dan Spătaru! ”A fost o decizie grea”

BREAKING | FCSB l-a transferat pe Dan Spătaru! ”A fost o decizie grea”

Fotbal

Comentarii

FCSB a transferat un mijlocaş român de perspectivă: Dan Spătaru (18 ani), de la Kids Tampa Braşov.

Gigi Becali a decis să plătească 30.000 de euro pentru împrumutul lui Dan Spătaru, cu opţiune de transfer definitiv pentru alţi 120.000 de euro.

Dan Spătaru a semnat cu FCSB

Conform informaţiilor oferite de gsp.ro, mijlocaşul a mai fost dorit şi de către Dinamo şi Universitatea Craiova, însă fotbalistul a decis să meargă la FCSB.

Sezonul trecut, Dan Spătaru a evoluat în Liga 2, tot sub formă de împrumut, la FC Braşov, formaţie care nu şi-a mai primit licenţa pentru a mai participat în ediţia 2023/2024 a eşalonului secund.

  • Dan Spătaru a marcat 4 goluri şi a oferit 3 pase decisive pentru FC Braşov, în sezonul 2022/2023.

A fost o decizie greu de luat, pentru că au fost mai multe oferte în această vară. Sunt însă fericit că am ajuns la echipa cu care ţineam de mic şi al cărei tricou am şansa să îl îmbrac acum. Merg cu capul sus, plin de dorinţa de a demonstra ce pot. Am încredere în mine şi abia aştept să încep treaba acolo.

Le mulţumesc celor care m-au antrenat până acum, şi trebuie să recunosc, perioada petrecută la Tâmpa m-a ajutat enorm, pentru că mi-a oferit şansa de a debuta la seniori, la o vârstă fragedă”, a declarat Dan Spătaru, conform Monitorul Expres.

Transferurile realizate de FCSB în această vară:

Veniri: Siyabonga Ngezana (Kaizer Chiefs), Alexandru Băluţă (Academia Puşkaş), Damjan Djokovic (Al Raed)

Plecări: Iulian Cristea (Rapid), Răzvan Oaidă (Rapid), Sorin Şerban (Poli Iaşi), Ovidiu Perianu (U Cluj), Billel Omrani (liber), Joonas Tamm (liber), Boban Nikolov (liber), Deian Sorescu (Rakow), Mario Geantă (CS Tunari), Alexandru Musi (Petrolul), Ovidiu Horşia (liber)

Afla mai multe despre: dan spatarugigi becali 

viewscnt
Articole similare