Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Omul lui Hagi, făcut praf după eliminarea din Europa: „Are vreo 86 de kilograme în plus!”

Omul lui Hagi, făcut praf după eliminarea din Europa: „Are vreo 86 de kilograme în plus!”

Farul Constanța

Comentarii

Farul a fost eliminată din Conference League, după ce a fost învinsă, scor 0-2, în returul din Finlanda cu HJK Helsinki.

Omul lui Hagi, făcut praf după eliminarea din Europa: „Are vreo 86 de kilograme în plus!”

Deşi avea o şansă bună la calificare după meciul tur, Farul a jucat modest în Finlanda şi a ratat prezenţa în grupele europene. Dumitru Dragomir, fostul şef de la Ligă, a ţinut să-l critice pe Budescu, cel pe care Hagi a pariat în această campanie de transferuri.

Mai mult decât atât, Dragomir spune că acesta este cel mai slab nivel al fotbalului românesc din ultimii 55 de ani.

„Măi copii, nu duce două meciuri într-o săptămână. E greu, ascultaţi ce vă spun. El e şi cu 86 de kilograme în plus faţă de câte are. Îţi dai seama că toate articulaţiile alea suferă. Îţi trebuie timp să refaci totul. E cel mai jos moment al fotbalului românesc din ultimii 50 de ani.

Chiar 55. În ultimii 55 de ani nu am avut căderea asta neîntâlnită. Să nu ai tu un oficial să îi placă fotbalul, să îi placă sportul. Să se implice, să finanţeze centrele de copii şi juniori. Doar atât, copiii şi juniorii. Cu hrană, alimentaţie şi terenuri bune, să mai audă lumea de noi că altfel ne ducem.

Se nasc mai mulţi copii români în străinătate decât în România. Ştiţi că dacă te naşti în Anglia ai cetăţenie engleză. Nu mai eşti român. A dispărut un sfert de România. Trebuie aleşi conducătorii care merită”, a declarat Dumitru Dragomir, potrivit Fanatik.

Afla mai multe despre: gica hagifarulconstantin budescuconference league 

viewscnt
Articole similare