Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noi probleme pentru Tottenham. Un alt fotbalist de bază s-a accidentat serios. Când revine în lot

Noi probleme pentru Tottenham. Un alt fotbalist de bază s-a accidentat serios. Când revine în lot
Comentarii

Fundaşul argentinian Cristian Romero va lipsi cel puţin o lună de pe gazon după ce s-a accidentat la tendonul genunchiului în prima repriză a meciului cu Everton, câştigat în weekend cu scorul de 2-1, a anunţat, miercuri, antrenorul echipei Tottenham Hotspur, Ange Postecoglou.

Indisponibilitatea sud-americanului înseamnă că londonezii nu pot conta pe cei mai buni fundaşi centrali ai lor, după ce olandezul Micky van de Ven s-a accidentat în noiembrie şi nu e aşteptat să revină mai devreme de luna viitoare.

''Nu e bine deloc. A făcut o radiografie şi va lipsi patru sau cinci săptămâni. Restul jucătorilor sunt bine. Au fost câteva probleme medicale, dar am avut, totuşi, o săptămână uşoară de antrenamente, cel puţin ultimele zile'', a declarat Postecoglou, înaintea meciului cu Brighton, programat joi, în deplasare.

Tottenham se confruntă cu mai multe absenţe de durată din cauza accidentărilor, James Maddison, Ivan Perisic, Ryan Sessegnon, Manor Solomon, Rodrigo Bentancur şi Ashley Phillips aflându-se pe această listă.

După 18 meciuri jucate, Tottenham este pe locul 4 în Premier League, la şase puncte în spatele liderului Liverpool, care are şi o partidă în plus disputată.

Afla mai multe despre: tottenham 

viewscnt
Articole similare