Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liviu Ciobotariu, back in business! ”A plecat deja acolo” | EXCLUSIV

Liviu Ciobotariu, back in business! ”A plecat deja acolo” | EXCLUSIV

FC Botoșani

Comentarii

Liber de contract după despărţirea de Sepsi, Liviu Ciobotariu este extrem de aproape de alege drumul Orientului. Deşi era de aşteptat ca fostul component al ”Generaţiei de Aur” să semneze cu FC Boşani, ”Ciobi” a ales să meargă în zona Golfului.

Valeriu Iftime a dezvăluit planurile lui Liviu Ciobotariu. ”Nu vine la Botoşani!”

Sursele Orange Sport susţin că Liviu Ciobotariu ar fi bătut palma cu o echipă din zona Golfului, iar anunţul va fi făcut oficial în următoarele zile. Fostul antrenor al lui Dinamo le-a mai pregătit pe Al Faisaly şi Al Tai în Arabia Saudită, în urmă cu şapte, respectiv cinci ani.

”Nu este Liviu Ciobotariu noul antrenor de la FC Botoşani. Nici măcar nu am negociat, Liviu Ciobotariu are oferte din Golf, a plecat deja acolo, îi doresc multă sănătate. Chiar nu ştiu de unde a apărut această ştire despre Liviu Ciobotariu la FC Botoşani”, a spus Valeriu Iftime, în exclusivitate pentru Orangesport.ro.

Finanţatorul lui FC Botoşani le-a făcut o promisiune fanilor. ”Mai avem foarte multe lucruri de spus”

”Vă urez de asemenea şi mă rog să fim mai iubitori, mai iertători, mai milostivi şi să nădăjduim că împreună putem construi o lume cel puţin la fel de bună precum cea în care trăim, dacă nu mai bună!

Pentru cei care iubesc şi care preţuiesc FC Botoşani, îmi pare nespus de rău că anul acesta v-am dezamăgit. Mi-aţi trimis foarte multe mesaje, le-am citit, n-am răspuns la fiecare pentru că nu-i meseria mea să fac asta, dar să ştiţi că ţin cont de tot ceea ce îmi spuneţi. Caut acum şi sper să găsesc un antrenor care cred că o să vă placă. În două zile o să-l şi anunţăm. După care o să mai fac nişte transferuri de fotbalişti şi vă asigur că vom lupta până în ultima zi pentru a nu ajunge în liga a doua.

Să fiţi convinşi că avem încă foarte multe lucruri de spus! Adică avem speranţă, avem argumente şi avem toate instrumentele necesare pentru a lupta şi pentru a face fotbal la Botoşani! Nu doar aşa, ca să respectăm competiţia, cum se spune, ci ca să arătăm că la Botoşani fotbalul nu e deloc un subiect care trebuie uitat!

Vă garantez că, împreună cu asociaţii mei, caut cele mai bune soluţii şi sper din toată inima că le voi şi găsi!”, scria Valeriu Iftime pe contul personale de Facebook, în urmă cu câteva zile.

Afla mai multe despre: liviu ciobotariuvaleriu iftime 

viewscnt
Articole similare