Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Mamă la copii sau pofta inimii?” Cristi Munteanu a ales între Dinamo şi Oţelul fără să ezite.” Clar! Când am plecat plângeau oamenii”

”Mamă la copii sau pofta inimii?” Cristi Munteanu a ales între Dinamo şi Oţelul fără să ezite.” Clar! Când am plecat plângeau oamenii”

Superliga

Comentarii

Cristi Munteanu, managerul general al Oţelului, a vorbit despre amintirile frumoase care îl leagă de Galaţi. ”Babicu” nu a avut nicio ezitate în momentul în care a fost întrebat dacă este mai ataşat de Oţelul decât de Dinamo, echipă alături de care a câştigat un titlu şi trei Cupe ale României.

Cristi Munteanu este oţelar convins: ”Am fost apreciat! Când m-am transferat, plângeau oamenii la poartă”

Fostul portar a declarat că este mai ataşat de Oţelul decât de Dinamo, deşi în tricoul ”câinilor” a reuşit cele mai mari performanţe din cariera de fotbalist. Cristi Munteanu a evoluat la Galaţi în perioada 2000-2002, fiind transferat apoi la gruparea din Ştefan cel Mare.

”Babicu” este managerul general al Oţelului din 2020 şi a pus la nivel administrativ umărul la ascensiunea clubului gălăţean, din Liga 3 în Liga 1. De-a lungul carierei, Cristi Munteanu a mai evoluat pentru Farul, CS Otopeni  Astra, Progresul şi AEK Larnaca.

(n.r.-”Care-i mamă la copii, care-i pofta inimii, între Dinamo şi Oţelul?”) ”Aleg clar Oţelul. Nu doar că sunt conducător acum, dar am fost foarte apreciat şi ca jucător. Când am plecat, de la Oţelul la Dinamo erau oameni care plângeua la poartă aici. Sunt singurul portar din istoria fotbalului gălăţean care a prins echipa naţională. Sunt mândru şi fericit”, a spus Cristi Munteanu, la microBEAST în Superligă.

Dorinel Munteanu plănuieşte o ”revoluţie” la Oţelul: ”Cel puţin 10 jucători vor pleca”

”În primul rând, sunt cel mai dezamăgit suporter, om, pentru că echipa a jucat foarte slab. Eu sunt responsabil. Cum am spus tot timpul. În schimb, obiectivul - pentru că lumea a început să o ia razna, a început să viseze prea mult, au început să fie nemulţumiţi după un asemenea eşec - este să rămânem în Superligă.

Dacă aşa vor distinşii noştri suporteri, unii, să rămânem în Superligă. Până astăzi am făcut maximum. Ei ar trebuie fie mulţumiţi şi onoraţi că participă în această competiţie, în postura în care suntem.

Sunt oameni provocatori. Sunt multe tabăre, dar nu vreau să mă iau după alte lucruri necurate. Atâta timp cât mai sunt 27 de puncte puse în joc, poţi să speri la orice. Dar în acesst moment, ne gândim la retrogradare.

Vreţi să credeţi sau nu, se vor schimba cel puţin 10 jucători. Mesajul meu, din această săptămână, nu a fost înţeles. Şi ceea ce spun eu, trebuie să fie lege aici. Cine nu înţelege, trebuie să plece. Şi o să fie cel puţin 10. Vă spun sincer.

Nu critic individual, ci general, după meci. Trag concluziile necesare, fac analiza jocurilor şi dacă îmi asum responsabilitatea rezultatului, şi jucătorii ar trebui să-şi asume evoluţia din teren.

Îmi trebuie o pauză de câteva zile, ca să decid continuarea sau necontinuarea la această echipă. Poate vă surprinde sau nu, dar s-a ajuns la nivelul maxim de nervozitate, de agitaţie, şi chiar nu mai pot să fac faţă. Am dus echipa din Liga 3 în Superligă să fie suporterii nemulţumiţi. 1-2-10, dar au fost mai mulţi...E prea mult, pentru un om care îşi doreşte performanţă”, a declarat Dorinel Munteanu, după meciul cu FC Botoşani, pierdut de gălăţeni cu 0-2.

Afla mai multe despre: cristi munteanuoţeluldinamosuperligăbabicu 

viewscnt
Articole similare