Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul transfer al iernii pentru Universitatea Craiova! A jucat la EURO 2020 şi este gata să-l ajute pe Mihai Rotaru în lupta pentru titlu

Primul transfer al iernii pentru Universitatea Craiova! A jucat la EURO 2020 şi este gata să-l ajute pe Mihai Rotaru în lupta pentru titlu

Superliga

Comentarii

Universitatea Craiova este pe punctul de a realiza primul transfer din această perioadă de mercato. Oltenii şunt la un pas să semneze cu un jucător care evoluează pe postul de fundaş dreapta, poziţie care le-a dat mari bătăi de cap alb-albaştrilor în acest sezon.

A jucat la EURO 2020, a răpus-o pe Farul, iar acum semnează cu Craiova lui Rotaru!

Fanatik a publicat câteva imagini cu Pyry Soiri pe aeroport în România. Din informaţiile sursei citate, fundaşul dreapta cu 43 de meciuri în naţioanala Finlandei va semna cu Universitatea Craiova din postura de jucător liber de contract. Astfel, în următoarele zile clubul din Bănie va oficializa mutarea, după ce Pyry va trece de vizita medicală.

În urmă cu doar două săptămâni, finlandezul a fost integralist pentru HJK Helsinki la Salonic, contra lui PAOK, în grupel UEFA Conference League. Noul jucător al Universităţii Craiova are amintiri plăcute cu echipele româneşti. În vară, Pyri Soiri a fost integralist în dubla cu Farul, la finalul căreia finalndezii s-au calificat în grupele Conference League, iar campioana noastră a rămas acasă.

În vârstă de 29 de ani, Pyry Soiri a adunat 43 de meciuri în naţionala Finlandei şi a marcat şapte goluri. În ultimul meci al nordicilor a reuşit să marcheze o dublă împotriva reprezentativei statului San Marino şi a primit cea mai mare notă de pe teren. 

Cu toate acestea, cel mai important moment al carierei sale a avut loc în urmă cu doi ani, când a intrat pe teren în meciul pe care Finlanda l-a jucat cu Rusia la EURO 2020. 

  • Cota de piaţă a lui Pyry Soiri este de 400.000 de euro, conform Transfermarkt. De-a lungul carierei a evoluat pentru: MYPA, Japs, KTP, VPS, Soligorsk, Admira Wacker, Admira Wacker şi Esbjerg.

Afla mai multe despre: superligăuniversitatea craiovamihai rotarupyry soiri 

viewscnt
Articole similare