Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou scandal în Premier League! Poliţia investighează un presupus caz de rasism raportat de un jucător al lui Luton Town

Un nou scandal în Premier League! Poliţia investighează un presupus caz de rasism raportat de un jucător al lui Luton Town

Premier League

Comentarii

Atacantul Carlton Morris, de la Luton Town, a raportat un presupus comentariu rasist din partea publicului în timpul meciului din Premier League disputat marţi pe terenul echipei Sheffield United, a anunţat clubul său Incidentul este investigat în prezent de poliţie.

Jucătorul a raportat acel comentariu oficialilor meciului în conformitate cu protocoalele Premier League, a adăugat Luton, potrivit Reuters.

"Chestiunea a fost preluată imediat atât de Sheffield United, cât şi de poliţia din South Yorkshire, care investighează în prezent", a precizat Luton într-un comunicat. "Am dori să mulţumim atât oficialilor de la Sheffield United, cât şi poliţiei pentru acţiunile lor rapide în gestionarea incidentului".

Premier League a condamnat incidentul într-un mesaj pe reţelele de socializare.

"Rasismul nu îşi are locul în jocul nostru sau oriunde în societate şi încurajăm pe oricine aude sau vede discriminare să o raporteze pentru a se putea lua măsuri", a precizat liga pe X.

"Vom oferi tot sprijinul nostru lui Carlton Morris şi Luton Town FC, şi vom continua să colaborăm cu cluburile şi autorităţile pentru a ne asigura că stadioanele noastre sunt un mediu incluziv şi primitor pentru toţi."

Luton Town a câştigat cu 3-2 meciul cu Sheffield United.

Afla mai multe despre: lutonsheffield united 

viewscnt
Articole similare