Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Să le ia 10 puncte". Şoc în play-off-ul din Liga 2? S-a cerut depunctarea unei echipe care luptă pentru promovare: "FRF să explice"

"Să le ia 10 puncte". Şoc în play-off-ul din Liga 2? S-a cerut depunctarea unei echipe care luptă pentru promovare: "FRF să explice"

Liga 2

Comentarii

Bogdan Rusu (33 de ani) îşi cere banii din partea fostei echipei. Atacantul susţine că AFAN l-a anunţat că a câştigat litigiul, însă totul s-a schimbat o săptămână mai târziu, deşi clubul ar fi trebuit depunctat, întrucât nu i-a plătit salariile.

Bogdan Rusu a vorbit despre posibila depunctare a lui CS Mioveni, în Liga 2: "Şi-au bătut joc de noi"

Bogdan Rusu a făcut pasul în iulie la FC Argeş, de la CS Mioveni, de unde a plecat dezamăgit. Întrucât nu şi-a primit salariile pe aproape jumătate de an, el a fost anunţat de AFAN că a câştigat litigiul cu CS Mioveni şi a aşteptat 25.000 de euro din partea fostei echipei. 

Totuşi CS Mioveni, echipa aflată pe locul al patrulea, pe poziţie de play-off în Liga 2, a reuşit să obţină un ordin pentru a anula decizia comisiei FRF, deşi Bogdan Rusu aştepta fie banii, fie depunctarea cu 10 puncte a echipei. 

"Eu am avut litigiu cu cei de la Mioveni. Cei de la AFAN mi-au spus că am câştigat litigiul. Pe 13 (n.r. - decembrie), Mioveni trebuia depunctată, pentru că n-au făcut viramentul de bani, iar comisia, nu ştiu din ce cauză, a amânat cu o săptămână verdictul şi în acea săptămână cei de la Mioveni au venit cu un ordin judecătoresc care anulează toate executările. Nici eu nu înţeleg. Chindia a fost depunctată, dar s-a făcut viramentul de bani, Hermannstadt, la fel, nu s-au calificat în play-off, doar la Mioveni s-a putut întâmpla asta.

Să explice comisia sau FRF ce se întâmplă, că trebuiau să le ia 10 puncte. Suntem cinci jucători, trebuiau penalizaţi cu 10 puncte pe data de 13. Nici cei de la AFAN nu ştiu ce s-a întâmplat. Cred că a fost cel mai rău an de când joc fotbal, că am luat cinci salarii tot anul, din 12 luni. Multă lume ne judecă, că suntem fotbalişti, că trebuie să jucăm, dar până la urmă e un contract şi trebuie respectat. La Mioveni şi-au bătut joc de noi. Cu salariile sunt probleme şi multe echipe s-au desfiinţat din cauza asta. Vrem să fim ca alte campionate, dar suntem cu mult sub.

În jur de 25.000 de euro mai am de luat de la Mioveni. Nu ştiu ce se va întâmpla, s-au suspendat până pe 10 ianuarie, când îşi reia activitatea comisia. Pe 19 au venit cu ordin, iar amânarea a fost pe 20. Eu cred că a fost ceva intenţionat, ca să vină ei cu acel ordin judecătoresc. La FC Argeş sper să-mi îndeplinesc obiectivele", a declarat Bogdan Rusu. 

Despre problemele de la CS Mioveni a vorbit şi antrenorul Constantin Schumacher, cu trimitere la primarul care susţine echipa de fotbal. 

  • CSM Reşiţa, CSM Alexandria, CS Comunal Şelimbăr, Corvinul Hunedoara, CSA Steaua, CS Tunari, CSM Slatina şi CSC Dumbrăviţa nu au drept de promovare în Superliga, în sezonul 2023-2024. 

 
 

Afla mai multe despre: bogdan rusu cs miovenics mioveni liga 2depunctare cs mioveni 

viewscnt
Articole similare