Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ovidiu Burcă, dorit în Liga 2. Tehnicianul, la prima ofertă după despărţirea de Dinamo

Ovidiu Burcă, dorit în Liga 2. Tehnicianul, la prima ofertă după despărţirea de Dinamo

Liga 2

Comentarii

Ovidiu Burcă (43 de ani) a primit prima ofertă după ce a devenit antrenor liber de contract, ca urmare a despărţirii de Dinamo.

Ovidiu Burcă, prima ofertă după despărţirea de Dinamo. A fost dorit în Liga 2

Ovidiu Burcă este liber de contract după mandatul pe care l-a avut la Dinamo, echipă cu care a reuşit să promoveze în Superliga României.

Totuşi, parcursul ”câinilor” în primul eşalon fotbalistic al ţării nu a fost la nivelul aşteptărilor clubului, astfel că, la finalul lunii noiembrie, s-a ajuns la încetarea raporturilor contractuale între tehnician şi formaţia bucureşteană.

Dar sfârşitul anului putea veni cu o veste bună pentru Ovidiu Burcă, acesta primind o ofertă de a o prelua pe CSM Alexandria, conform Liga2.ro.

Tehnicianul în vârstă de 43 de ani a fost chiar şi contactat în privinţa noului său post, dar nu s-a ajuns la vreun acord între cele două părţi.

Mai mult, pcupanta locului 19 din Liga 2 l-a vrut, de asemenea, şi pe Dan Alexa, trecut recent pe la FC Botoşani, dar deznodământul a fost la fel şi cu acesta.

În cele din urmă, CSM Alexandria s-a înţeles cu Eugen Trică, anunţul oficial al acestei numiri fiind făcut de echipa din Teleorman chiar în urmă cu o zi.

Ovidiu Burcă a avut un mandat de un an şi patru luni la Dinamo (21 iulie 2022 - 28 noiembrie 2023), în care a stat la 56 de meciuri la conducerea băncii tehnice a acesteia.

Afla mai multe despre: ovidiu burcadinamoliga 2 

viewscnt
Articole similare