Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bernd Storck, sub lupă. Plusuri, minusuri şi o mutare câştigătoare! "Putem observa două lucruri. Uite că face jocuri bune" | EXCLUSIV

Bernd Storck, sub lupă. Plusuri, minusuri şi o mutare câştigătoare! "Putem observa două lucruri. Uite că face jocuri bune" | EXCLUSIV

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

În direct la Orange Sport, cei doi experţi, Mihai Stoica şi Andrei Vochin, au pus lupa pe Bernd Storck, antrenorul lui Sepsi. Cei doi au găsit un minus, dar şi un mare plus, şi o mutare câştigătoare pe care a făcut-o neamţul în Hermannstadt - Sepsi 1-1.

Deja de câteva meciuri bune în Superligă, pe banca lui Sepsi, Bernd Storck începe să fie "citit" de oamenii de specialitate. Andrei Vochin i-a găsit un minus, dar şi un mare plus, după ce l-a văzut pe banca lui Sepsi de când l-a înlocuit pe Liviu Ciobotariu.

Vochin şi MM Stoica, cu lupa pe Bernd Storck: "Echipa nu începe bine meciurile, dar el vede bine ce se întâmplă şi face schimbări"

Vochin a subliniat faptul că sub comanda lui Storck Sepsi nu începe bine jocurile, dar neamţul are capacitatea de a schimba lucrurile în bine din mers şi a făcut-o de mai multe ori. "La Sepsi, sub comanda lui Storck, putem vedea deja două lucruri. Că echipa nu începe bine meciurile şi, al doilea, că vede bine ce se întâmplă în timpul partidei şi face schimbări. De jucători şi de sistem. A renunţat la sistemul cu 3 apărători şi au început să apară ocaziile, a venit şi reuşita lui Kallaku", a spus Andrei Vochin, la Orange Sport.

De partea cealaltă, Mihai Stoica a remarcat faptul că Bernd Storck a renunţat la improvizaţia cu Bogdan Oteliţă (21 de ani) fundaş stânga şi l-a trecut pe fotbalist pe postul său, în banda dreaptă a apărării, iar el a fost cel care a centrat la golul egalizator.

"Ce e important e faptul că Storck l-a băgat pe Oteliţă fundaş dreapta, el e fundaş dreapta. Şi eu nu înţelegeam de ce un jucător tânăr, care n-are experienţă în Liga 1, a fost forţat să joace fundaş stânga. Mai degrabă faci o improvizaţie cu un fotbalist cu experienţă decât să stresezi un copil. (...) Foloseşte-l pe poziţia lui, uite că Oteliţă face jocuri bune, el centrează la gol", a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Hermannstadt - Sepsi s-a terminat 1-1 după golurile marcate de Alexandru Jipa, în minutul 6, şi Sherif Kallaku, în minutul 80.

Afla mai multe despre: bernd storcksepsimihai stoicaandrei vochinanaliza 

viewscnt
Articole similare